Massarresteringar i hela USA

lop
arrested
Klicka

Om jag har förstått saken rätt massarresterar man pedofiler över hela USA, och presidenten talar nedan om dödsstraff.

De har gripit läkare, lärare, poliser, domare, name it och det är väl inte klart än på långa vägar. En domare hade ett barnlik mer eller mindre på sin trapp. Ross Kemp möter i en video nedan en leverantör som säger att han har dödat hundratals barn som inte gick att sälja.

Känns som om sociologin har ramlat ihop i USA
Man tycks vara ute speciellt efter The Deep States och NWO:s pedofiler, det har märkts i media senaste året att de har sökt normalisera det hela, och den vägen slår väl Trump undan benen möjligen på det mesta inklusive NWO:s Agenda 30?

Utmärkande för dem alla är, förutom total gränslöshet, att de har ingen som helst respekt för andras liv. Det återkommer som en röd tråd oavsett vad man än hittar på från ”beordrade” massvaccinationer mot svininfluensa till forskningsfusk.

Vår press tiger som muren
Hur många pedofiler rymmer katolska kyrkan?  Jenny Nordberg  frågade det i SvD i september men för övrigt är det dödstyst. Jag är inte förvånad eftersom jag har hittat en världsnyhet snudd varje vecka i minst sju år som svensken inte vet något om.

Om nu alla som ska bli statsministrar i Sverige är Bilderbergare, se film längst ner, tror jag inte att de ens kan bilda någon knähundsregering till USA för många av deras chefer lär sitta inom lås och bom inom kort.

pedo
Klicka

Jag tror att författaren till boken ”Folksjäl” kommer att få rätt när han säger att väst kommer att förändras över en natt. Ger man 10-50- eller 150 000 barnamördare, där många arbetar inom systemet,  dödsstraff eller livstid lär det bli märkbart.

En sak som skulle behöva förändras helst igår är det faktum att våra journalister hade publicerat spaltmil om detta hade gällt Indien eller Ryssland vilket får en att misstänka att de är genomkorrumperade. Men även deras avlönare sjunger nog på sista versen.

Jag upplever, efter att ha gått igenom det här, att pedofilin är ett brottsalibi. De är i verkligheten ofta mördare.

Det lär helt säkert visa sig att många har stått på i 30 år skyddade av sociologin som anger att kriminell kan man bara vara eller bli om man är fattig. Alltså behöver man aldrig utreda socialgrupp 1+2.

Faller sociologin i hela väst lär det mesta förändras.

 

Jag skulle kunna fylla flera sidor med länkar:

28 Arrested, Girl Rescued At Human Trafficking Operation In Compton …

40 arresterade i Lake

Justice Dep’t Swipes Over 2,300 Sex Offenders off American Streets …

I Sverige har man dömt ut 7 år.

24-åring erkänner mord på åtta flickor – kopplas till pedofilring | SVT …


En del videos är obehagliga men ämnet är inte nämnvärt behagligt heller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=W4zvqgbZ5G8

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=HvPB1FrFkYE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ChKu1m0l9Yw

https://www.youtube.com/watch?v=1ttgMH-RGZU

 

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

  1. Jag har också drabbats med tekniskt strul. Kan inte logga in på Twitter-kontot. Inte här i alla fall. På Twitter funkar det som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.