Mansöverskottet

Skärmavbild    kl

isisJag fick ett e-brev ifrån en läsare om mansöverskottet som uppstår då man nästan bara tar in män dvs. manliga krigare. Det bidrar givetvis till störningar men är väldigt tillfälligt eftersom man uppenbarligen planerar för ett inbördeskrig i hela väst.

Räddningen kanske heter intern splittring inom NATO?
krigSvensken känner inte till att Turkiet mer eller mindre ockuperade NATO-basen i sitt eget land, video 3, och svensk press brukar skriva förvirrat då de förstår att Turkiet köpt försvarsvapen av ryssarna därför att de vet inte heller om det som skedde i Turkiet. Turkarna lär inte hänga på NATO så där går en vältrimmad armé bort.

isisNyligen sände vår TV här nere ett program där den franske presidenten frågar om NATO är hjärndöda, se video 2.

Så det är väl en aktuell fråga; Skulle NATO orka med att ”rädda” Europa idag?

Alla har fått en broschyr där de tydligt skriver att du får ta ansvar själv för beredskapslager t.ex. Kul text, författad av en stat som inte sällan plockar av folk 80% skatt om vi tar med momser med mera.

Alla Imperiets krig ser alltid ut så; vräk in legosoldater, och sen ”räddar” du det landet.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.