Många tror honom, och turkarna säger HAYIR = NEJ!


Napoleon och Hitler försökte invadera Ryssland, funkade inte, och det ryska folket har än i denna dag sina naturtillgångar i sin ägo.

De hägrar, alltid
Nu har vi en clown som påstår att han ska besegra Ryssland gissningsvis för att ”de är ingen demokrati” (de har val och parlament) och ”styrs av en diktator” (Putin är folkvald). I så fall talar clownen om sig själv, som alla andra kokanister, Ukraina har inga val eller partier längre.

I verkligheten är man ute efter att förfina rasen, och sno tillgångar, och samma motiv torde ligga bakom statsmaktens order till den svenska kyrkan att göra sig redo att massbegrava ”rätt” svenskar, och i den gruppen ingår de som Kissinger talat om. Kommer det till Erdogans kännedom lär han påstå att Sverige styrs av en terrorgrupp, inte bara stöttar de som finns, utan är en själv.


I video 2 ser vi att Turkiet ämnar inte släppa in Sverige i Nato, trots 7000 eventuella HAARP-framkallade jordbävningar, och jag är väl inte direkt förvånad, ringer jag chauffören nu, och frågar varför, vet jag vad han säger:
-Turkar bangar aldrig för nått.

Vi får se, det kan bli den i riket hatade Erdogan som räddar rumpan på svensken samman med den ännu mer hatade Duman – Putin.

Listan
https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.