Är det inte dags att se psykpatienterna i vitögat?

antidepp

atDen första videon nedan handlar om en lady som vill sätta alla män i koncentrationsläger. Jag har även lagt ut lite filmer nedan med normala kvinnor som säger att män behövs, som om man nu måste säga det.

Men det största problemet de senaste 30 åren är att vi kvinnor inte fått stopp på dessa galenpannor utan de har fått tala för alla kvinnor i fred. Det är mitt fel, bland många andras, eftersom jag inte har skrivit en bok om dem.

Till vänster; en karl som lider av hat
Och då hamnar vi på en mycket intressant punkt, nämligen den slående likheten mellan vanliga muslimer och vanliga kvinnor. Det är först nu, november 2017, som muslimerna sätter ner foten på allvar över hela den världen.

På samma sätt har det länge hoppat in galna kvinnor, som velat tala för alla kvinnor, och vanligt folk har tigit. Jag är t.ex. inte så intresserad av att kopplas samman med kvinnor som har sex med träd. Jag är minimalt road av att betraktas som ett stort kollektiv; ”alla kvinnor”. Jag betackar mig ifrån att kopplas ihop med hatfolk vad de än hatar.

De respektive lägrens galningar säger ungefär lika galna saker
tradkramare
Ena gänget vill sätta alla män i koncentrationsläger och det andra vill stoppa in alla kvinnor i svarta tält eller mörda alla bögar.

Polisen kom in med sånna hela nätterna
Jag har hört sånt förr då jag vakade på nätterna som ung på Långbro mentalsjukhus. Vi lever i en tid där galningar har mediautrymme och debatteras på allvar, och de omhändertas aldrig, och det beror delvis på bygget av fascismen men också på det faktum att media vill sälja lösnummer.

Men det pekar också ut psykiatrins stora problem
UMS består av 3100 medlemmar, och jag gissar att 2900 av dem har tvingats till psykutredningar, och mängder av dem har indirekt tvångsmedicinerats vilket är enligt lag förbjudet. De får ingen sjukpenning om de inte äter psykofarmaka, och de anses lida av ”psykisk ohälsa”.  Men de är i 9,9 fall av tio förgiftade av mögel, uran, koppar, aluminium, parasiter, o.s.v. Det kan vi bevisa efter nu 1,5 års verksamhet i form av labbsvar vi hämtar in ifrån USA, England, Tyskland.

Nu sägs att 1,6 miljoner svenskar får psykpiller
Vi skulle alltså ha 1,6 miljoner psyksjuka bland vanligt folk? Det skulle finnas 20% tokar? Det är inte rimligt därför att psykiskt sjuka brukar utgöra mindre än en procent i en normalbefolkning. Det känns som om psykiatrin används som ett politiskt vapen numera och för att gömma stora samhällsproblem.

familjMögelmord?
För ett tag sedan mördade ett par föräldrar sig själva, och två svårt sjuka döttrar, och flickorna ska ha krävt hemundervisning därför att de var så dåliga.

Familjen bodde i en 70-talsvilla, de brukar vara värst drabbade, och det första som slog mig var tanken att flickorna var mögelförgiftade, och det andra som slog mig var att det förekom medicinering för att det då skulle vara ”psykiskt”.

Möjligt att hela familjen ”behandlades” och man vet idag att många av pillren skapar självmordstankar. Jag läste dessutom att man strax före morden haft ett möte med en massa myndighetspersoner.

Den  tredje tanken var att de hotats med omhändertagande av barnen eftersom de då led av ”psykisk ohälsa” som bland annat mögelförgiftningen kallas. (Jag gjorde lite stora ögon då jag dessutom fick se en så-fixar-du-lätt-annons om just mögel över en av artiklarna. Sååå ”lätt” är det nu inte med mögel. Det är extremt farligt, och det vet få.)

Oavsett om jag gissar rätt eller fel är det ett faktum att de verkliga galningarna går uppenbarligen lösa, och de får tala ut i media om att de ska döda folk eller som nedan spärra in människor och de grips inte. Olaga hot är helt okej via media.Man har så att säga gjort psykpatienter av stora delar av befolkningen men de som förr verkligen spärrades in är ute och travar också i SvT:s korridorer.

Folk som anklagar andra hårt talar i allmänhet alltid om sig själva
upsDe projicerar, som det kallas, och i mina ögon är damen i första videon ett solklart fall. Det är damen nedan som behöver spärras in – inte alla män på jordklotet.

En sån lady blir inte ens hotad med att få sina barn omhändertagna… Karlen högst upp behöver nog inte oroa sig för tvångsomhändertagning av hans eventuella barn eller att han själv skulle bli det.

De som galloperar på stán tvångsmedicineras väl inte?
Inte ens ISIS-folk blir väl tvångsmedicinerade?

Men det blir fysiskt sjuka. De får ingen som helst vård mer än ”psykpiller”.

Vi har gathundar men inga hemlösa
undranDet är också ett faktum att vi har gathundar här på Cypern men inga uteliggare.

Ni har inga gathundar men gott om uteliggare
Vi har inga dårar ute på gatorna eller i tidningarna. Vi har vanliga människor ute på gatorna och i media.
Ni har precis TVÄRTOM, som vanligt, media är byst med psykpatienter, och de går bevisligen lösa även på gatorna.

kalvan

Kanske dags att skifta om?
Du kan testa själv och kolla vad det är för folk som talar ut i Cyprus Today, och som ges ut på Norra Cypern, och jämföra med vad svensk press sysslar med.

De bygger främst fascism, vad jag kan se. De kör rampant sexism för högtryck just nu.

När de inte sysslar med det bygget håller de på med polariseringen varvat med att jaga den vite mannen samt muslimer men ofta subtilt.

SAMTIDIGT undanhåller man stora, stora världsnyheter vilket har lett till att svensken vet mycket, mycket lite idag t.ex. vet man inte att ozonhålet håller på och lagas –  därför att det passar inte agendan. The ozone hole over the Antarctic is beginning to fill up. Here’s the …  /  NASA satellite shows direct evidence of ozone hole recovery.  Det är en megastor nyhet.

Svensken vet inte heller att 40 länder gått samman för att svepa ISIS-folk av planetens yta och det lär på sikt minska befolkningen där uppe, för ni har enorma mängder ISIS-människor som agerar på sätt som ger fängelse här på Norra Cypern, om ledarna gör som de har sagt att de ska göra; kamma igenom hela världen. Gubben högst upp till vänster ligger pyrt till, men feministerna får vi nog ta itu med själva.

https://www.youtube.com/watch?v=xyNGyGc_5dg

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.