Man börjar i fel ände och de lär bli ännu fler

da

afBlev utredd av företagshälsan. Beskedet blev att läkaren inte hade sett någon någonsin med min sjukdomsbild och sjukdomshistoria bli frisk. Han ville helst sjukpensionera mig helt, men trodde inte att försäkringskassan skulle godkänna det. Han satte min arbets-förmåga till max, på sin höjd, eventuellt 25 % och han var rädd att jag skulle bli helt sängliggande om jag fortsatte att kämpa.
Läs mer

Folkhälsoinstitutet anser att de är 1,7 miljoner som är insjuknade pga mögel. Tv4 ansåg att var femte svensk är det.

Boverket har larmat, ingen lyssnar, och vi inom UMS har många insjuknade och det jag har lärt mig under 1,5 år är att ingen av dem ens tänkt på mögel. De är fullständigt proppade med psykofarmaka och går inte sällan i terapier, och hälften anar att de är nog inte psykiskt sjuka, i alla fall.

Varför tänker ingen på mögel?!?
Man börjar i fel ände och de lär bli ännu fler</a></p>
	</div><div class=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.