Leif GW vill att jag ska skriva om korruptionen

image e

”Så vad väntar ni på? Alla ni granskare där ute. Av maktmissbruk, korruption och egennytta.”

GW:s spaningstips

Skärmavbild  klUnder Svenska Akademiens 232-åriga historia är Horace Engdahl den ledamot av Akademien som har berikat sig ojämförligt mest av alla. Under sina 21 år vid Akademien har han lyft cirka tjugo miljoner i form av pension, lön och andra arbetsersättningar. Utöver detta ytterligare några miljoner i bidrag till representation, resor, hotell och lägenheter utomlands samt sin egen hyra.

[…]

Skärmavbild  kl

Som bäst är Horace Engdahl en begåvad kåsör med hög svansföring och i samma ögonblick som han drar sitt sista andetag kommer hans författarskap att försvinna med det. Horace Engdahl byggde sina framgångar på Akademien och på andras bekostnad.

Så vad väntar ni på? Alla ni granskare där ute. Av maktmissbruk, korruption och egennytta.

Läs mer – skrivet av Leif GW som givetvis känt till det i minst 40 år.

Bankfesten kryper närmre
bankpersonalenSvenskar med pengar är inte bjudna till årets stora julfest i bankens regi, och det tog mig fem, sex år att ens bli inviterad. Jag har noll lira på sparkontot.

Backar jag bandet femton år kom Svenska Handelsbanken hem med presenter då jag fyllde 50 år eftersom jag hade tre välmående aktiebolag. Jag såg inte till dem sen.

Jag tror inte ens de sa ”krya på dig” då AB-bolagen var borta, i och med att jag blev sjuk
Bankpersonalen här på norra Cypern sa inte bara krya på dig utan frågade rätt regelbundet hur jag mådde, och efteråt sa min banktjej; ”Vi trodde att du skulle stryka med!”

Skärmavbild  kl
Källa

Inviterad är jag enbart på grund av att de anser att jag är en bra människa och är man författare är man superfin för då hjälper man många. Om man hjälper maktlösa sjuka är man superfinfin.

Macron, en Rothschild Bankster, kommer kosta Frankrike trilliarder så det är en viss vits att se över vem man har i sin närhet.

Så länge som västmänniskan beundrar folk som glassar omkring och sprätter pengar kommer det alltid att vara intressant för svaga själar att försöka tillhöra den gruppen.

Det är vi själva som skapar utrymmet för korrumperade genom vilka och vad vi beundrar som Helena Bergström och Mia Skäringer visar.

Artikeln fortsätter under filmen

https://www.youtube.com/watch?v=jMzL3iSmorI&t=899s

 

Vi får se hur det går i Frankrike om revolten nu är äkta
Skärmavbild  kl
Hur många exakt likadana gula västar kan det finnas i lager i ett land så att x antal revoltörer kan ta på sig en samma dag? Det funderar jag på en dag som denna… revolten lär ha spridit sig till Belgien och Nederländerna och väntas dra igång i England – blir många gula västar som gör sig bra på bild och i videos.

Vi får se… tiden är den bästa domaren men fransmännen har snart nya Rothschildligans banksters i toppen fram till den dag det inte är uteslutande fint att vara rik – så om du har blivit det via kokainaffärer – och de försvinner den dagen vi skaffar oss vettigare värderingar.

”Varför är du inviterad till Nobelfesten?”
” De sa att det beror på att jag har en helvit aura.”
”Aha, ja tänk så det var förr, då blev man bjuden om man hade haft sex med…”

Skärmavbild  kl

Vi ska inte glömma bort att det ingår då man bygger en fascism att sänka Akademien så jag får väl fnula vidare på om Leif GW är en planterad opposition.

Så vad väntar ni på? Alla ni granskare där ute. Av maktmissbruk, korruption och egennytta.


Vill ha igång ett drev (till)…?
Det förklarar i så fall varför han är mantalsskriven i media trots att han bara har gett ut mediokra deckare som är skrivna med vänsterhanden, enligt honom själv.

Eget vin är tydligen producerat, och det vet vi redan att vissa kändisars ena uppdrag är att kröka ner Svensson för att Svenne inte ska fatta vad som händer. Vill du supa ner Svensson ännu djupare än vad som redan har skett ska du misstänkas.

Kortet till höger längst ner är ett av många som anses illustrera NWO:s handlingsplaner som går ut på att manipulera oss.

De övriga som illustrerar upplopp ingår i samma kortlek och den som får stryk av polisen ser ut som om han har nått gult på sig.illuminati card celebrity spokesman e

Se över ditt eget nätverk…

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

8 kommentarer

 1. Antalet reflexvästar undrade jag också över först tills jag läste att det är lag på att ha en sådan i bilen där

 2. Domain Name: GILETSJAUNES.COM
  Registry Domain ID: 2124542527_DOMAIN_COM-VRSN
  Registrar WHOIS Server: whois.namebright.com
  Registrar URL: http://www.DropCatch1428.com
  Updated Date: 2018-11-24T09:07:29Z
  Creation Date: 2017-05-15T18:13:42Z
  Registry Expiry Date: 2020-05-15T18:13:42Z
  Registrar: DropCatch.com 1428 LLC
  Registrar IANA ID: 3637

  Från https://www.whois.net/

  Betyder detta att de gula västarna var planerade redan 20170515? Strax efter det att Macron valdes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.