Läsare om Europas självmord

lbEuropa begår självmord.

Västmänniskan är nu totalt galen och har förlorat allt förstånd.
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/ukraine/europe-will-be-destroyed-over-ukraine/

Europa kommer att få tillbaka för allt ont och mänskligt lidande de ställt till med runt om i världen sedan 1500-talet med att kolonisera andra länder och plåga dess befolkningar, Afrika och Indien är bara ett par exempel. Europa kommer nu att tvingas betala för alla sina illdåd genom historien, och det lär bli Ryssland som ser till att så sker. Västs tid är snart slut och det som nu återstår av väst är bara trasor i form av en uppblåst fantasiekonomi utan reella värden och en falsk och usel moral bland västfolket.

Amerika kommer att rasa ihop inifrån.

Västmänniskan och speciellt svenskarna lever i Hollywood – producerade fantasier samtidigt som vi i väst har provocerat världens starkaste och mest handlingskraftiga folk, nämligen ryssarna, man behöver inte ens vara begåvad för att fatta hur det kommer att sluta.

Trots att Ryssland krossade hela den tyska armén under andra världskriget fattade tydligen inte väst hur starka, beslutsamma och farliga ryssarna är. Tre gånger genom historien har väst fått kokstryk av Ryssland och fattar fortfarande inte. Väst lär sig tydligen inte för än det krossats totalt, och risken är extremt stor nu att Ryssland krossar hela väst.


Drogad idol som dog nyligen.

Inte i morgon men inom tio år, ja. Innan dess lär mängder med människor knarka och supa ihjäl sig. Det var väl Siwert som var inne på att redan nu kan halva befolkningen klassas som sinnessjuk.

Intressant är att kollegan Anna Wahlgren varnade för det från 70-talet, då dagis för spädbarn infördes.

Människan klarar inte en så tidig separation från modern, ansåg hon. Skälen är säkert komplexa, och en fascist-nazist-uppfostran har pågått länge. Jag själv skrev på 80-talet; feminismen blir vår död.

Jag visste inte då att energierna skulle bli så omvända som de blir, se schemat under videon, och kände inte till att vi stod inför en narcissistexplosion. Jag visste mycket lite eller inget alls om karmalagarna då. Videon visar dessutom att ryssen  behöver inte ens hjälpa till för att förinta västerlänningen:

Listor

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.