Läsare om den förtryckta medicinen

lb

En läsare gav mig video 1 nedan

Hej Lena, det finns många exempel på hur nyheter motarbetas oberoende av deras värde.
Bara att bita ihop och fortsätta kämpa.
I gott sällskap.
Du gör ett mycket bra jobb, tack för din insats.

Med vänlig hälsning
NN


Ayurvedan har botat cancer i minst 80 år…  
Video 2 handlar om de farliga FB-grupperna, och de är ett bekymmer även i Sverige. Klicka upp denna pdf-fil; Rapporter ‹ Utmattningsskolan – Ett handlingsprogram som fungerar  så ser du tre saker:

Pilotgruppen börjar 2016, den är nu till 100% frisk och återställd, och några av dem har talat ut själva i boken ”Äntligen fri från utmattning!”. Jag stänger sen av sökmotorerna själv mot skolan runt 2018, för att sitta med armarna i kors och invänta resultaten.

Jag är alltså ute efter att de a) ska bli friska  b) inte återfalla
När jag ger ut boken nystartar jag skolan, det är nu jag med säkerhet kan säga att detta fungerar brett, jag släpper på sökmotorerna igen, men får 2-3 FB-grupper mot mig, och de är helt rabiata. Nämner du skolan så delitas du som medlem.

Video 2 handlar om i princip samma fenomen! Ett par av dem har gått in för att försöka döda skolan, och förra månaden omsatte den 375 sek, så det ser ut som om de kan lyckas.

MEN… plötsligt dök det upp två unga grabbar, de vill använda skolan som ett ”lyckat fall” då de startar en ny firma som ska syssla med marknadsföring online. De kommer jobba gratis för skolan i 60 dagar med start på måndag. Vi får se var vi landar, men jag har inte råd att ha igång alla program som behövs med noll intäkter så mycket länge till.

En anhörig, vars fru är helt frisk numera, tog en fight med en av de största grupperna, och den personen anser att de vill att deras medlemmar ska vara sjuka. Gissningsvis för att de då känner att de själva mår kanon? Underligt är det.

https://youtu.be/rmxUsAI29fw

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.