Läsare om dagsläget i folkhemmet

lbGod morgon Lena!

Sverige är ett land i totalt förfall och håller nu mycket fort på att trasas sönder, det är bara en fråga om tid hur länge till infrastrukturen fungerar.

Sverige är helt besatt av terrorstaten USA och gör precis allt USA ger order om utan att ens kontrollera och göra konsekvensanalyser av någonting. Sverige är fruktansvärt illa ute pga en totalt hjärntvättad befolkning som förstörts via all media som helt går i USA:s ledband. Sverige skyddar världens farligaste brottslingar och terrorister utan att ens fatta det. Snart styr grovt kriminella politiken därför att den grova brottsligheten håller nu på att få fotfäste högt upp i politiken. Sverige ligger så illa till att skulle hela befolkningen fatta det skulle hälften bli akut psykiskt sjuka och en stor del skulle ta livet av sig.

Dessutom är svenskarna världens fegaste folk, och denna kombination kommer att leda till att Sverige helt kommer att trasas sönder och falla ihop som nation, frågan är bara vilka som kommer att helt ta över Sverige efter all nationen fallit sönder. Ryssland?

För egen del gissar jag på att Sverige kommer att bli ryskt territorium längre fram.

Inom tio år finns inte Sverige kvar som nation därför att omvärlden kommer inte att tolerera att ha en kriminell terrorist som granne, och det kommer att bli Ryssland som sätter totalstopp för att Sverige fortsätter att vara en egen nation. Det är lika bra folk börjar förbereda sig på Rysslands ankomst.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/nQ4O3Q/ebba-ostlin-rostades-bort-under-kuppartade-former


lbPink Floyd-grundaren om invasionen av Ukraina: ”Inte oprovocerad”
Nya orden om kriget från rockstjärnan. Läs mer


japan eOm de orkar, kan jag känna?
Hur ofta har jag skrivit; ”Tvärtom, som vanligt”? Danskarna säger sen länge att Sverige är ett land för extremister, sjukaste landet i hela världen.

Men vi ska inte glömma bort att vi  provoceras medvetet
Det jag ser med en tydlighet, som gör mig matt, är att precis allt som ska genomföras i ett facistbygge är i princip redan klart. Handlingsförlamningen är ofta helt outstanding liksom;
-Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

Feminimen är helt i hamn, också, och samtliga energier är ombytta mot det normala. Det existerar ingen feminism i TRNC varför jag möjligen ser skillnaderna lättare?

Ingen som vill ha hit den, alla förstår att den är ett vapen, feminisera männen är målet, men idag har Sverige en könsförvirring som gränsar till galenskap på allvar, och jag tänker på barn som ska byta kön.

Jag vet inte ens om den vanlige ryssen skulle klara av att styra upp det svenska folket efter 70 års hjärntvätt. Känns mer som om indier är lämpligare, de älskar att bota folk.  Dessutom är det väl inte ett folk längre, väldigt polariserat, söndertrasat, lärda att göra slut om det är nått, osv.

Karin, nykter alk sen 25 år på 12:e steget, hade nog inte helt fel:
-Sätt tak över hela landet och gör behandlingshem av det, blir billigast.

Tanken att 5% av oss skulle förstå en rysk invasion, eller intervention, känns högt räknat vad jag kan se via FB. Pink Floydstjärnan visar väl att en vändning är på gång.

Det är hata, hata, hata Putin och Bill Gates som är dagens melodi, och folk tror att ”Barcelona avtalet” är busen liksom World Economic Forum. Avtalet existerar inte ens. Jag hittar ingenting mer än skrönor, som sprids i rekordfart ”överallt”,  avseende WEF.

Ryssen lär nog inte trava in för att rädda oss, de går in om vår eller Bofors verksamhet hotar dem typ biologiska vapenfabriker, som Ukraina hade och dessutom utmed deras gräns, se video 2.

 

Feministkonsekvenserna i ett nötskal

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.