Läsarbidrag om Merkel

Merkel sörjer ett mordförsök på Hitler

lbHittade denna väldigt intressanta video. Börja Lyssna 35 minuter in i videon – spetsa öronen vid 37 minuter, och några minuter efter det – för här ges bakgrunden – den lagliga aspekten för Ryssland att agera i Ukraina. Lena- Du som är The Judge får gärna säga emot, om du hittar något som inte stämmer I det som sägs.

Så – man undrar ju — Vem ska Ryssland lita på? Jag förstår egentligen inte varför Angela Merkel gick ut med detta info, just nu (är det för att hon är ärlig ?) — men hon har ju talat om att man medvetet gick in för att inte hålla Minsk-avtalen… man bäddade för krig! Man ville köpa tid för Ukraina att bygga sin krigsmaskin.


Bilden högst upp föreställer Merkel som sörjer ett mordförsök på Hitler
Det kan i och för sig tolkas på två sätt; hon är ledsen för att det misslyckades eller för att det skedde. Vi vet också att lejonparten EU-länder vägrar fira segerdagen då Hitler besegrades.

Vad Merkel har för motiv att säga det hon gör nu går inte att avgöra, man kan bara anta, att hon vill skynda på EU:s fall eller omvänt vara just ärlig, och söka rädda det som räddas kan.

Ett motiv kan vara att försöka klara den egna nacken för det är horder som ska in på kåken senare, det finns nog inget land som har en lagstiftning som tillåter politiker eller tjänstemän att agera för krig.

Klicka

Det finns en uppsjö videos om Merkels uttalande på främmande språk, jag hittar inget på engelska utom en, sänds från Afrika.

MSM vill uppenbarligen inte sprida det. Jag hittar nån videobloggare, se nedan. Jag hittar artiklar i andra världsdelar t.ex. Beirut.

En sökning efter endast svenskt material visar att man tiger i Sverige, men har ”omvärderat” Merkel för nu tre veckor sen.

Jag tror att man kan säga rätt säkert att väst vill inte ha denna nyhet på bordet alls. Merkels motiv kan man, som sagt, bara anta och gissa sig fram.

Videon startar vid 35 minuter:

https://youtu.be/_2WjA1FdhOI

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.