Läsarbidrag och ljuset betyder nog mycket, och är skälet?

lbDet som kommer att bli ett gigantiskt problem är den snabbt åldrande befolkningen, men det ”löser” staten med att avskaffa den bortre gränsen för pension, var och en Invandring Diagramkommer att tvingas förhandla med staten för att ens kunna gå i pension, men då dyker nästa enorma problem upp, eftersom befolkningen kommer att tvingas arbeta upp i allt högre ålder kommer sjukvården att totalt kollapsa då alltfler arbetande åldringar kommer att belasta sjukvården så enormt att den till sist helt slutar att fungera.
Det råder inga som helst tvivel på att Sverige kommer att totalt haverera som stat. Och ju fattigare folk blir ju färre kommer att bilda familj och Sverige blir ett hjälplöst ålderdomshem, ett Moment-22 alltså.

Jag tror mig förstå att det norra klotet går bort inom tio år, och som bevisning har vi då en massa forskares utsagor om solar minimum. Vi vet också att EU vill locka upp 800 miljoner afrikaner, som förmodligen ska frysas till is ala´ normalt Brittiskt imperietänk.Källa: eu-com-final-report-relocation-of-refugees.

Ovan har vi en av mina blomkrukor, och jag tror inte att jag kan få ett prickblad att nå den storleken i Sverige… och det beror på ljuset, och Europas renaste vatten???

Om vi nu tänker oss att vi är universum, som stuvar om och stökar med oss, så får man fråga sig varför? Rätt svar är; för svagt ljus där uppe???

maskulin energiDet ser ut som om vi ska bytas energisystem, och i nord behövs det verkligen, och jag tänker på att maskulin och feminin energi är i princip helt borta, redan.

Eller som svenskan sa, som inte varit uppe på länge:
-Det finns inga män här.

Det tillståndet att maskulin energi saknas lär sen leda till ett helt outstanding våld som får vanligt folk att packa sig därifrån???

Vi ska pressas ut därifrån?

Normalbefolkning till vänster, och det svenska utfallet till höger

Spread the love
Om Lena Holfve 9220 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.