Läsarbidrag; en avslöjande bild

Klicka

En läsare gav mig bilden ovan, och som vi ser under ögonen är njurarna förgiftade.  Den som har skapat porträttet har medvetet gjort leverrynkorna mellan ögonen svagare, och  de visar att även levern är på upphällningen.

Skådespelaren är född 1978, han är 44 år, och jag blir förvånad om han fyller 50 längre fram, med tanke på kokainmissbruket, som är fullt synbart i video 2.

Som vi vet finns det många fler, och det här är en dubbel Hitlerrepris. Vi får se om vi får en tredje; När Hitler hade skaffat sig tillräckligt med vapen anföll han Polen.

Nu ligger kanske Ungern mer illa till, de har satt ner foten, vägrar skicka vapen.I dagsläget verkar Frankrike, Belgien och Ungern ha förstått vad som är på gång.

Klicka

Men vi är inte framme vid vändningen ännu, klippen är ifrån Expressens inlägg:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.