Läsarbidrag: Det är så; bara främmande makt som kan få stopp på en -ism

baby
Gammal bild

lbAtt leva i Sverige och väst är att tvingas leva i en enorm lögn, men man törs inte yttra sig om någonting längre som inte passar propagandan för då är risken enorm för utfrysning, mobbning och uteslutning.

Därför har jag valt att vara helt tyst om det som är sant därför att säga sanningen offentligt har blivit allt farligare nu i Sverige och västvärlden.

Västvärlden har satt i system att tänja ut gränserna så långt att det till sist blivit för sent att rätta till de fel man gjort, och detta beror på fullständigt vansinniga ideologier som drevs igenom redan i mitten av 60-talet, främst i USA och spred sig sedan över hela västvärlden. Nu har väst så stora problem att vi kan inte längre lösa dem själva, endast en ordentlig tillrättaviselse från omvärlden kan göra det åt oss.


Källa klippet högst upp.

https://youtu.be/zwnynLc2U4Q

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.