Läkarupproret

Ateljé Lugnet, Boden

lbFaktablad-2-Lakaruppropet

Läkarupproret framför kritik mot vaccineringarna, och det är inte svårt att se att den frågan är en polariseringsfråga.


I normala länder har man dödat viruset, och video 1 visar sprutningar på Cypern, och när de sker fattar alla att det krävs lock-down varför ingen heller protesterade. Jag själv är inte vaccinerad utan körde 30% alkohol och resten vatten, färdigblandade sprayflaskor fanns i butikerna, samt UV-ljus vid besök. En sa mig att metoden går bort i hela väst för folk skulle dricka upp spriten.

Vi har förr sett att man sprutade i Vita huset och i EU:s lokaler, men för övrigt inte vad jag har kunnat se. Om jag inte minns fel skrev jag till Folkhälsoinstitutet om möjligheten att döda viruset men fick väl inget svar eller ett Goddag- yxskaft-svar.

Taiwan har 23 miljoner invånare
Sverige har ca 10 miljoner

 

 

 

Bäst i klassen har Taiwan varit från start, och video 2 är ifrån Taiwan. Jag kan nog påstå att 7 miljarder har gapat stort över västs en miljard som debatterar ihjäl sig snart. Döda viruset är smartare än att vinna debatten.

En amerikan som försökte men han kom väl ingenstans

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.