Kvinnliga poliser, och svenskans ”ställning”

imgx imgx crop

Jag fick ett mejl som gick ut på att Sverige är det enda landet i världen där kvinnor har ett juste liv, och undersökningar visar det.

Ja, det tror jag också att de gör men man frågar inte Utmattningsskolans medlemmar, inte mig heller, och sen har man hela huvudet fullt av propaganda avseende kvinnor. Det liv kvinnorna lever här på ön skulle jag ha velat ha som 20-åring,  och jag funderar ibland på om jag ska ta och skriva en bok om tio år om just vad de svenska galenskaperna har kostat ett par tre enskilda individer. Jag har tidigare nämnt att vi i princip ger 18-åringar som begått en dumhet livstid.

Bilden nedan till vänster är propaganda, och den börjar bli helt absurd, och till höger har du verkligheten avseende t.ex. kvinnliga poliser i Mellanöstern. (Du kan söka själv på Googles bilder på ”female police” + ett lands namn på engelska.)

Många tror att det inte ens finns kvinnliga poliser…  När polisen rycker ut här på ön är de oftast tre i bilen; två män och en kvinna.

marmainJag ser också ofta i svensk press att svenskan skulle ha nån form av hög ställning, och min bild är den att inget lands kvinnor har det värre nånstans, med Pakistan som undantag möjligen, än i Sverige.

Svenskan har ett fullständigt vedervärdigt liv i allmänhet, och bor i en stat som t.ex. praktiserar mängdrabatt avseende våldtäkter. Tar du tre kan du lika bra ta 20 för det är samma påföljd.

Vi kan ta bara ett enda exempel, som gäller många svenskor som jag har kontakt med dagligen, och det är de som började insjukna redan på 80-90-talet. Många av dem kan härleda sina första symtom så långt bak i tiden, och först år 2016- 2018 får de klart för sig att de har mögeltoxiner i sig.

De har då kallats för psykiskt sjuka av sin stat i åratal, och när min redaktör tillskrev Försäkringskassan, som jagar skiten ur dem, om saken fick hon ett God dag Yxskaftsvar.

År ut och år in har kvinnorna tvingats äta psykofarmaka för de är ju tokiga i huvet… 
Här har du en av dem, Petrea Karlsson, som berättar själv i min senaste (men absolut inte sista) bok. Vänstra bilden föreställer Petrea då hon just har fått veta att hon är så sjuk, psykiskt och psykosomatiskt sjuk, att en plats på långvården är det enda hon kan påräkna.

Den här typen av nedstämd och lätt frånvarande kvinna ser jag överallt i Sverige
Ungefär varannan kvinna jag spanar in på flyg, tåg och bussar är sjuk, och de är så vanliga att man tror att det här utseendet är normalt!!!

petrea

Nästa bild är samma Petrea men nu har hon kommit en bit i avgiftningen av mögeltoxiner, och hon ser redan 20 år yngre ut.

Den tredje är tagen då möglet tränger ut ur kroppen och bör visa vem som helst hur fruktansvärt mycket mögel hon hade i sig. Den sista bilden är nytagen och hon är nu åter i tjänst, efter 15 års sjukskrivning, som gymnasielärare på halvtid än så länge och inom ett år lär hon vara helt återställd.

Hur ett samhälle behandlar sina barn, sjuka och gamla säger allt om den staten
Om du kollar hur staten Sverige behandlar dessa tre grupper bör du bli mörkrädd. Folkhälsoinstitutet tror att det finns 1,7 miljoner Petreor! De har larmat, Boverket har larmat, skiter väl regeringen i! Locket på! På Försäkringskassan har de anställt åtminstone en ”strateg” för min redaktör fick svar av en ”strateg”. Jo, jo, jag kan förstå att de behöver strateger eftersom de är i krig mot hela folket då årtusendets bedrägeri just nu genomförs; försäkringsbedrägeri.

Sluta trakassera de sjuka

INTERNATIONELLA SYMTOMLISTAN FÖR MÖGEL
kunskap1. Andningssvårigheter: känslighet i halsen, andfåddhet, du flåsar för ingenting.

  1. Sinus: bihålorna känns trånga, näsan rinner, du känner ett tryck och smärta och har ofta huvudvärk.
  2. Psykiska reaktioner: ångest, panik, ”konstiga tankar”, slöhet, depression, disassociation, du hör röster.

  3. Matsmältningsproblem: halsbränna, tarm- och matsmältningsbesvär.

  1. Synen: du har suddig syn, svårighet att fokusera, kliande ögon, rödsprängda ögon.

  2. Hud: klåda, stickningar, domningar, utslag, sår som inte läker.

  3. Neurologi: domningar, som elstötar som går ner i benen.

  4. Hjärnan: brist på koncentration, oförmåga att utföra uppgifter, minnesproblem, hjärndimma.

  5. Kroppen: ledsmärta, muskelstyvhet, muskelsmärta, förlust av styrka, ödem, du fryser hela tiden, förhöjda levervärden.

  6. Udda symtom; konstig smak i munnen, vaknar ofta under natten för att kissa, nattsvettningar, tolererar inte mediciner, kemisk känslighet, mat du plötsligt inte tål, hormonobalans, hjärtklappning, sömnlöshet.

Adlibris har UMS bok om mögel. I boken finns ett handlingsprogram hämtat främst ifrån skolmedicinare i USA.

;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J5myFaKHeVY?feature=oembed]

 

 

 

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.