Kulturkrock grande

Sverigebilden darhus e
Ateljé Lugnet, Boden
Falskt; existerar ingen sån lag

”Lagom” och ”ombudsman” är svenska exportord, och vi vill väldigt gärna exportera feminism, hela vår världsbild, med mera, och som ingen vill ha.

Som vi redan vet har svensken en mycket skev världsbild, förenklad och ofta extremt barnslig, och jag märker av den då jag får frågor av typen; ”Har ni bilar där?”.

Nu har tydligen svenska tjänstemän åkt in  i väggen, och de är möjligen förvånade över att Erdogan är omöjlig för dem. Jag minns då EU folk travade in på militärt område här, och greps, och de skrek att vi är från EU!!!
-Och?

Turkarna sänkte lovlighetsåldern till 15 från 18, som vi har.

Jag minns också då Margot retade upp 85 miljoner människor…
Folk frågade mig om vår utrikesminister var sinnessjuk.
-Nej, hon vill vinna en feministdebatt, men vi lever rätt mycket i fantasier och illusioner, brukade jag svara.

Turkiet ”svarade” med resevarning till Sverige, man upplyste regionen om att Sverige är nummer två på våldtäktslistan i världen. Stora, stora affischer sattes upp på flygplatser i Istanbul. De som förhandlar med turkarna nu tänker inte på det men turkarna glömmer det aldrig.

Margot enade sen arabvärlden och Israel, båda portade henne på  livstid. De har aldrig enats förr. (Sexualiseringen av precis allt ingår i f-bygget.)

Ljuga här är megastort
Lägga sig i andra länder, som man ändå inte förstår,.. nästan lika stort. MW är nog hjälte i Sverige men det finns ingen enskild politiker som har skadat Sverige mer än hon, no way. Man kan inte anklaga 85 miljoner människor för pedofili. Kan man visst det, som svensk minister, det är inte alls vansinne, det är yttrandefrihet!

Sen kan vi ta med Karl XII och kalabaliken i Bender…
Slutligen kan vi ta med det faktum att vi använder barn, med diagnoser, som aktivist på världsscenen. Vi hade ett gott rykte fram till 2010 möjligen men numera säger folk bara en sak;
-Du kan inte åka upp dit!

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.