Känner du folk som ska in på kåken sen?

Det är mycket skällande över hela Internet men dagens situation är inte satt i sten!
Den som vill ha ett framtidsjobb som inte hotas av arbetslöshet kan bli internationell jurist.

Oj, oj, oj vad de kommer ha jobb längre fram
Ja, och du som läser min blogg vet ju varför!

www.itnj.org

Deras YouTubekanal

En upplysande artikel i frågan: Många som ska in på kåken sen

Känner du folk som jobbar inom den organiserade offentliga brottsligheten?

Ge dem en vink om vad som lär komma längre fram. Det kan ta ett år, tio, 40 år… men…

Kan vara smart att lägga av nu, och istället börja uppföra sig som en laglig ämbetsman för de som härjar  nu har inget som helst lagstöd.

Professor larmar: 75 000 svenskar svälter 

100 000 sjuka hann kastas ut ur systemet 

Jakt på sjuka och sjukpensionärer 

Gärna medalj, men först en rejäl pension 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

3 Comments

  1. Hej Lena! Har följt dina bloggar och inlägg under flera år nu och det har alltid varit rakt på. Det kanske är dags att organisera finalen på eländet, själv startade jag i andra ändan för många år sedan genom att sluta att helt handla med svenska företag i min exportverksamhet eftersom skattesystemet var såpass öppet för manipulation. Politisk korruption har alltid funnits, se bara på 1990-talets Göteborg där jag verkade på den tiden. ITNJ är på väg också till Sverige och det är många som ser fram emot det, förutom de som kommer att drabbas förstås…Jag har lite gammalt material som man kanske skulle kunna ha som underlag, det är juridik som kommer att styra även i fortsättningen. Vad med att samla ihop en medveten grupp som kan börja utarbeta ett nytt system som är oberoende av frimureriet och de olika brödraskapens löftesflora? En annan hämsko är direkt påverkan på juridik regeringsnivå av papegojorna där. Man har ju också börjat binda upp nya jurister genom nätverkande genom grupper som Hilda&Ruben och som man måste ha koll på. Det finns en del material i länkarna här https://esamawuta.wordpress.com/2018/06/05/playamalet-styrd-juridik/ vad som gäller alla mål här finns det ogallrade säkrade kopior på det mesta, upplagt på nätet och på databaser.

  2. Ja, det är väl ingen dum idé men inget för mig. Jag kommer aldrig gå in i politiken, och har aldrig velat. Jag är och förblir opolitisk och vill kunna spöa allt och alla.

1 Trackback / Pingback

  1. Manipulationstider; 20 000 fejkkonton hejar på Åkesson - Författare Lena Holfve

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.