Jag kanske borde tala med Tullverket?

Silver Rocks har öppnat för säsongen
Fångade, och inte sällan av britter

Katastrof som pågår
Vi är många som har försökt att informera om att köp av smuggelhund möjliggör att den här vidriga hanteringen av hundar fortsätter. Svenska Kennelklubben arbetar till exempel med allmän konsumentupplysning inför ett hundköp. Vi tror nu inte längre att det räcker med information.
Det här är en katastrof som pågår i det tysta. Valparna och tikarna som transporteras illegalt in i Sverige protesterar inte. De är bara sjuka och/eller traumatiserade. Deras liv började i misären i en valpfabrik, sannolikt har de tagits från sina mammor alldeles för tidigt och de har transporterats i sin egen avföring till nya länder. Till köpare som riskerar att föra in rabies till sina barn.
Eller andra smittor som i sin tur förs vidare till våra inhemska djur.
Läs mer


Veterinären i byn ber om gåvor mellan varven via sin FB.

Jag har studerat de FB-grupper som finns här och där de då visar upp magra, eländiga hundar och katter…

-Skicka pengar till veterinärvård!! Detta är fruktansvärt!!!

Jag har aldrig sett en mager streetdog på 13 år. Än mindre en mager katt.

Jag minns en svenska, som sen stack till Spanien, för att rädda gatuhundar , och som skrev att hon inte var säker på att hon skulle ha råd med all veternärvård. Den är gratis här för streetdogs & cats…


 

Kattmaten jag fick igår

Jag var på Silver Rocks igår, och åt människomat, och då jag går får jag alltid en påse med rester=kattmat. Rutin.

”Alla” matar den Nationella insatsstyrkan…  De jag såg igår var övergödda, det tror jag det, då de har valt Silver Rocks.

Det går ingen nöd på dem, de skaffar sig en människa vid behov, och de har sin givna roll i samhället.

Jag undrar om Tullverket har klart för sig att de stjäls, också, inte bara valpfabriker alltså.

Det börjar bli rätt uppenbart att det rör sig om kriminella som sen betraktas av allmänheten i Sverige som hjältar. Åka till andra länder, man inte har med att göra, och där sätta igång olika aktioner är ett rent imperialistiskt tänk.
-Vi vet, vi vet bäst, vi är världsmästare!

Det här påminner dessutom om alla stulna barn i Latinamerika, och som entrade upp som adoptivbarn i Sverige på 60-70-talet.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.