Jag kan förklara varför det blev så för läsaren

Lågutbildade som gör som f-byggarna vill, skulle jag vilja påstå

Vi är lärda av en ljugande bantningsindustri att vi ska räkna kalorier ungefär…

Vi måste se till att kroppen inte vill ha/ inte behöver fettceller, inte skapar/förstorar dem. Kroppen bäddar in gifter i fettceller för att de inte ska kunna skada hjärnan.

Tänk dig ett synålshuvud kontra en stenkula, fettcellerna blir gigantisk stora lagringsbollar, för gifter. Kroppen ämnar inte släppa dem så länge som de behövs. Därför går folk som ”bantar” inte ner i vikt. De äter däremot för lite och kan i princip dö av sin ”bantning”.

Jag gick upp 32 kilo i rekordfart då jag hade en aluminiumförgiftning, och nu har jag tio kilo kvar, får ta den tid det tar. Det här är inget man kan säga på en normalsvensk middagsbjudning, det ses nog som fria fantasier.

Eftersom ingefära och gurkmeja hjälper kan man säga tvärsäkert att läsaren har inflammationer i kroppen. Värk är kroppen språk, den säger; ”Hjälp mig! Jag klarar inte det här längre!”

Värktabletter botar inte, de smärtlindrar.


 

lbHallå och hejsan-svejsan Lena

En liten uppdatering avseende min kostomläggning / avgiftning.
Den 13/4 vände jag blad och intog (bl.a. tack vare dig) en helt ny inriktning avseende kosten.

Hälsoeffekten för mig, på bara sju dagar, är helt j*vla enorm!!!
Artrosen i höger knä tror jag snart är ett minne blott och rörligheten i kroppen är garanterat på väg tillbaka. Blodtryck, socker o.s.v. är på kanonnivå och jag mår helt enkelt otroligt bra. Och så ska det förbli.

Kör efter detta schema:
På morgon en kopp hett vatten. Därefter en mix-blandning av 1 msk chiafrön, 1 tsk kanel, 1 tsk ÄKTA honung och en halv citron. Väntar därefter 1/2 timme innan frukosten som består av rotfrukter, ägg och någon form av charkuteriprodukter / fisk / eller fågel.
Mellan måltiderna och under dagen, ordentligt med citronvatten och gurkvatten.

Lunch: Sammantaget det mesta utom det som innehåller det förödande sockret / kolhydrater.

Middagen skippar jag helt och ersätter den med tre msk Grekisk / Turkisk yoghurt, 10 gram Ingefära, gurkmeja, citronsaft, honung och ett grönt äpple.
Tre koppar hett vatten under dagen intages också.
Detta funkar för mig på ett utomordentligt bra sätt och således ämnar jag köra på…


 

”Alla” som äter västs fabriksmat lär få diabetes slutligen

 

Listor

Om Lena Holfve 18245 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.