Jag har nog hittat det som censurerade nu online

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa

nNyss såg jag en video om att det är Satan, som tog ner SwebbTV och sen Ingrid&Maria, och innan var det regeringen som låg bakom. ”Alla” tycks ha sin egen religiösa eller politiska förklaring, men den är nog rent teknisk, enbart teknisk.

Det är nog så enkelt, som jag skrivit förr, att Google har precis bytt robotar, och då går de lätt bananas tills man fått ställa in dem ordentligt. FB fick nya förra året, och jag åkte ut tre gånger utan nått som helst skäl. En vecka i buren x 3.

Avseende SwebbTV är det omöjligt att någon med ett mänskligt huvud agerade eftersom de inte jobbar på lördagar.

Samma robot tar sen ner Ingrid&Maria, som sen ev. synas manuellt
Vill man utreda vad den går på för ord och fraser måste man ha tag på kodningen av den, och det lär ingen få.

Skärmavbild    kl

Dessa robotar kommer inom kort gå igenom vanliga hemsidor t.ex. tidningarnas, mina, och de är skälet till att jag bestämde mig för att låsa in oss, lägga mitt i Asien på sikt, plus att vi slipper mänskliga troll.

EU:s nya IT-lagstiftning ligger bakom att de lär dyka upp överallt, och inte bara i sociala medier
Det kan lätt bli kaos, och folk som bloggat i 5-10 år kan få se tusentals sidor försvinna, och det kommer en dag då gammalt material tas bort, tror jag. Mina arkiv är låsta, också, så där kommer de inte in. Men har du viktiga sidor, enbart ute på nätet, så släpa hem dem. Du har väl nått år på dig.

Vad värre är tror jag att det överklagande jag gjorde i höstas till Hovrätten hamnade aldrig hos någon människa, som läste in vad det var frågan om, utan just hos en rätt korkad robot.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.