Jag har lovat att texterna ska lugna

[:sv]Mats Lugnet[:]

Jag frågade en läsare om bilden av Kina har förändrats:

lbJa att den har, i allra högsta grad. Det är så otroligt mycket som har förändrats inom mig tack vare dig, det är jag dig evigt tacksam för, och det är precis vad jag behövde – en “redig spark i rövva”. Jag kan till 1000% garantera att min syn på saker och ting ses på ett helt nytt, som jag tycker, betydligt f*n så mycket vaknare och alertare sätt.

Dessutom har jag blivit ännu positivare (trots att jag för den skull till största del har varit positiv i hela mitt liv) och min inre harmoni känner jag ökar för var dag som går.

Det är kolossalt mycket “pusselbitar” som trillat på plats och stadigt återkommande aha-upplevelser präglar min vardag. Jag vill gladeligen tillkännage, jag mår förträffligt bra (visst, det dyker upp sorgekapitel då och då, thats life) men sammantaget så njuter jag av mitt liv utifrån mina förutsättningar och min förmåga. Tar aldrig någonting för givet längre och har som mål att var dag som kommer skall präglas av harmoni, glädje och lycka.

……

Jag tackar för det, och själv är jag glad för att jag fattar varför det ser ut som det gör ”överallt”, och man ska inte bo där det är platt… gör jag inte heller. Folk som inte känner till solar minimumproblemet måste bli helt förvirrade idag, för att inte tala om i morgon.

Jag är också väldigt glad för att jag satte mig in i The Mark of The Beast´s  källtexter dvs Bibeln, och att vi hann plugga Kina länge innan stöket runt den kinesiske bedragaren startade.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.