Jag har lovat att texterna ska lugna

[:sv]Mats Lugnet[:]

Jag frågade en läsare om bilden av Kina har förändrats:

lbJa att den har, i allra högsta grad. Det är så otroligt mycket som har förändrats inom mig tack vare dig, det är jag dig evigt tacksam för, och det är precis vad jag behövde – en “redig spark i rövva”. Jag kan till 1000% garantera att min syn på saker och ting ses på ett helt nytt, som jag tycker, betydligt f*n så mycket vaknare och alertare sätt.

Dessutom har jag blivit ännu positivare (trots att jag för den skull till största del har varit positiv i hela mitt liv) och min inre harmoni känner jag ökar för var dag som går.

Det är kolossalt mycket “pusselbitar” som trillat på plats och stadigt återkommande aha-upplevelser präglar min vardag. Jag vill gladeligen tillkännage, jag mår förträffligt bra (visst, det dyker upp sorgekapitel då och då, thats life) men sammantaget så njuter jag av mitt liv utifrån mina förutsättningar och min förmåga. Tar aldrig någonting för givet längre och har som mål att var dag som kommer skall präglas av harmoni, glädje och lycka.

……

Jag tackar för det, och själv är jag glad för att jag fattar varför det ser ut som det gör ”överallt”, och man ska inte bo där det är platt… gör jag inte heller. Folk som inte känner till solar minimumproblemet måste bli helt förvirrade idag, för att inte tala om i morgon.

Jag är också väldigt glad för att jag satte mig in i The Mark of The Beast´s  källtexter dvs Bibeln, och att vi hann plugga Kina länge innan stöket runt den kinesiske bedragaren startade.

https://www.youtube.com/watch?v=qv_trwzDkPo

Spread the love
Om Lena Holfve 9782 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.