Jag går från upprörd till förbannad

Skärmavbild  kl

Så, man väntar och väntar och kan inte bilda regering…Närmsta dagarna avgörande… oroliga? Beror på situationen i USA? Misstanken finns.

Skärmavbild  kl
Klicka

Jag fick veta igår att Linköpings Universitet nu forskar på sambandet mellan mögeltoxiner och det som kallas för kroniskt trötthetssyndrom.

Det sambandet har man redan funnit i USA men hos oss har man envisats med att det är socialt, psykiskt, arbetsrelaterat.

Jag undrar i mitt stilla sinne hur många miljoner man kan ha betalat ut för att få folk att ”envisas” med det så att psykofarmaka kan sprättas ut över alla och envar.

Känns solklart
Den första videon nedan ger i vart fall mig styrka att fortsätta med mitt arbete med UMS, och det är länge sedan jag såg en video som gav mig ståpäls.

Skärmavbild  kl
Klicka

Jag har sagt tidigare att jag startade UMS för att jag blev upprörd över hur ”utmattade” hanteras i Sverige (knarkas ner) men när jag såg video 1 nedan förändrades allt som i ett trollslag.

Nu är jag förbannad
Förr har tanken varit att Sverige är isolerat, man lyssnar ogärna på utländska rön, googlar inte på engelska, osv.

Men idag stod det klart att det här är medvetet, planerat och jag ser det som mord, mordförsök och grov misshandel. Flera har dött, tagit livet av sig och andra lever i ett formidabelt helvete. Jag har daglig kontakt med många av dem…

Skärmavbild  kl
Vilken tillit? Den försvann för många år sen.

Jag börjar samla material i morgon
Fel! Idag! Det ska skrivas tre UMS-böcker till, fyra är ute redan som räddar liv hela dagarna, och så folk kan ta sig ur helvetet. Men sen ska jag grilla ansvariga så om det tar mig resten av livet.

Energin är redan uträknad

aria
Ett av deras offer

Utifrån författaren Lena Holfves solascendent, hennes utåtriktade och verksamma handlingsjag, finns mycket gott att säga! Solen står häpnadsväckande nog förankrad i horoskopets ”bästa hus”, det nionde för filosofi, religion.
[…]
Holfves solära handlingsmänniska – Solen är även symbol för den kognitiva förmågan eller kanhända den ”kognitiva stilen” – är inte bara väl uppbackad vad gäller disponentens husposition, Saturnus är dessutom ”upphöjd” i Rättvisans och Jämlikhetens tecken Vågen.
[…]
Detta är i själva verket en ömsesidig reception och Eld/Vatten-kriget brukar ge intensiva själar med hög emotionell laddning!

o
Ett till…

[…]
När jag samplar diverse rubriker tycker jag mig se att just människor i samklang eller obalans är ett mycket viktigt tema för Holfve och det är exakt vad man skulle kunna förvänta sig av en Sol i all-omfattande Vattenbäraren med ett så idealistiskt fundament som den upphöjda Justitia-i-Vågen men därunder det emotionella krig som gör det här i grunden Luftdominerade horoskopet till argumentativ hetluft. Källa– Siwert har uppenbarligen koll på vad som händer då jag går från upprörd över till förbannad.

nPrecis, nu är det krig, och jag har en suverän gräv-upp-sanningen förebild i mitt liv nämligen TT-killen som blev författare sen, Stieg Larsson.

Är du en mutad som strosar omkring i din tiomiljoners villa nu så hittar jag dig och den, förr eller senare.
– Följ beslutens undertecknare och sen… follow the money, som TT:s reacherter hade sagt.

Kan ta fem år, men vi ses.

Kolla videon och se om du också får ståpäls
Får du ståpäls så utred om du också kan bidra till att mördarna åker dit.

https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ

https://www.youtube.com/watch?v=Iw1yuv1OY6U

https://www.youtube.com/watch?v=7gxbhxBB1YA

 

https://www.youtube.com/watch?v=mGKth5iUVAk

 

https://www.youtube.com/watch?v=XqWJL_0Wrak

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Jag fick inte ståpäls, Lena, men bekräftelse på det som jag redan kände till och/eller anade. Men jag tillhör inte dem som kan göra något för att ändra något alls i världen. Ensam och gammal som inte kan nå ut till eller påverka de opåverkbara i min omnejd …
  En gång för rätt länge sen, medan jag börjat lägga mitt pussel, sa jag att jag ville veta så mycket som möjligt om ’bilden’ innan jag drog min sista suck. Det vill jag fortfarande.
  Lejon som gillar att ha solen i nacken, tvillingascendent med Saturnus som nära granne i det första huset, Pluto och Jupiter som enäggstvillingar vid IC i det fjärde huset, Mars i det fördolda, månen drar i Uranus eller tvärtom … ja, vad gör man då? Sitter stilla, tänker och söker på Internet. Och försöker samla ihop sig för nästa ’omgång’. (Min grundkonstitution är dock fortfarande ganska god.)
  Tack, Lena, för alla videor du tipsar om! Och tack för de småskratt som du lockar mig till ibland i allt elände!
  Eftersom jag inte har din mejladress skriver jag här …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.