Jag får ”skäll”…

Jag började städa skrivbordet, och det gick inte för sig.
-Why are you doing this kind of work, Mom?

Jag försökte med att jag är ledig, ser en gammal 70-tals deckare, en av er nämnde den serien – Kojak – häromdagen, och det gick inte heller. När jag gör städjobb smiter jag ifrån mitt jobb; jag ska hjälpa sjuka inom UMS, eller lära ut något till unga, eller skriva en bok.

Det är fult att smita från sitt ansvar, och stjäla jobb från unga – som inte kan hjälpa sjuka eller skriva på en bok.
Det är mycket fult. De tror inte att det är sant att vi har vårdköer och läkare som klipper sina gräsmattor själva.

Tvärtom, som vanligt.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.