Filmerna talar sitt eget språk

Redo bör man vara, den vobblande månen ska stå på i åtta år till, och här har vi resultatet i bland annat Spanien och Polen.

Det är direkt ansvarslöst av svensk press att tiga, och jag misstänker att de gör det därför att ”global warming-hotet” inte får ifrågasättas.

Jag tror inte att jag någonsin kommer att förlåta svensk press avseende detta.

Skitstövlar!
”Något är fel”, säger svensken, som inte vet varför.

Toppnyheten i AB just nu, så varför vi har kändiseriet är väl uppenbart. Den nyheten ovan kan nog bara läsas i väst, privatsak.

Bilden högst upp är gammal, men talar om människor som bör ställas inför rätta längre fram åtalade för vållande till annans död, eller varför inte mord.

Det är MSM:s förbannade plikt att varsko folk om faror. Det räcker med en enda avliden pga deras arrogans, barnslighet och högmod. Skitstövlar!

Jag hoppas att alla i gruppen har tänkt ut handlingsplaner om eller när det smäller till.

https://youtu.be/0lf2nhYmA2I

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Svens press var bra förut men är idag bara skräpnyheter som i huvudsak handlar om kändisar, ”klimathotet”, vad folket ska tycka och så mängder med sport&spel och skräpunderhållning. Svensk press saknar idag nyhetsvärde.

  2. Helt rätt Sigge, och som Lena så ofta tagit upp, journalisterna idag sysslar med uppfostran. Kollektiv sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.