Regeringsmakten, krigare och Internet

rt

YouTube has suffered a massive outage, with users from all across the globe rushing to alternative social media platforms to vent their frustration and seek psychological support from fellow victims of YouTubeDOWN disaster.
Läs mer  (RT)

Här nedao en har vi en man med 152 000 tittare som är rätt uppgiven, för att inte säga arg, på alla som ”inte fattar” t.ex. att Internet, så som vi känner nätet, är på väg bort.

Jag träffade en smålänning igår som också var uppgiven
Vi talade om alla namnlistor som skapas och vederbörande påpekade; ”De hade möjligen kunnat fungera i en riktig demokrati men det har vi ingen.”
cs

Teater
Vi lär väl få c-ledaren som statsminister snart, antingen direkt eller först som vice, och i så fall blir s-ledaren sjuk, förolyckas etc inom några månader, och då blir c-ledaren det den vägen.

Möjligt att folk inser allvaret då?
Förmodligen inte för det som lär hända är att hela media jublar över att vi äntligen har fått en kvinnlig statsminister… men, men vi ska inte glömma vad en sultan sa mig för nu många år sedan;
 – De har alla vapen och alla pengar, så de tror att de ska vinna, men de har inte koll på den stora planen.

Harmageddon pågår, och det är inte människan som ska gå under utan ondskan

krig
Klicka

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Det är första gången jag ser i svensk press på länge att det medges att vi krigar. År 2011 sa en i AB; Ingen berättar att vi dödar folk. 

2+2=4
Om vi nu har krigat i en massa år i Afghanistan finns det då ett samband mellan det och att ”barnen” därifrån utstrålar den energi de gör?

nSmålänningen, med insyn i svensk akutsjukvård, sa att det är en tidsfråga innan beväpnade vakter på sjukhusens akutmottagningar måste bytas ut mot nationella insatsstyrkan.

Det är mycket svensken måste ta in t.ex. att barnen på bilden är soldater och att man inte kan kriga utan konsekvenser.

Smålänningen ansåg att svensken är för korkad för att någonsin förstå det, och jag sa att 1,7 miljoner är mögelförgiftade och då kan man inte ens tänka.
– Det kan inte bara bero på det, tyckte smålänningen, som alltså inte kan mögel. Jag kan mögel. Du kan inte tänka om du har toxiner i dig och det har 1,7 miljoner.

Får man sova på; Folkhälsoinstitutet larmade, Boverket ville ha en haverikommission och Reinfeldtregeringen la locket på.

resultat kopia

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ldnuw468Y5Q

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Sverige har varit en skurkstat rätt länge. Åtminstone sen andra världskriget. Den blivande ”humanitära” stormakten har de facto förlängt kriget. Tillämpa vilken definition som helst för fascism. Alla passar. Rasbiologi, Folkhemmet, finans- och industrimagnater som ägare av kungahuset Sverige. Numera AB Sverige. En finfin blågul korporation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.