Internationella liga, och jougoslaven som felparkerade dubbelt

o

Skärmavbild    klFrekvenserna var 69 i går, dagens har inte kommit än, men det känns som 110… Kan vara normala också runt 7, och man reagerar nu om de blir just normala.

Min gamle streetdog, som jag haft i två år, är som förbytt idag, och väldigt orolig, och Ludvig IX Solkungen brukar vara kolugn.

Jag själv känner att det är nånting… och jag är väldigt tacksam för att jag har pluggat energier länge.

Det var en läsare som skrev att det var hon också nu ”för annars hade jag trott att något var allvarligt fel”.

Nya energin löser upp tabun?
Jag har varit irriterad i 40 år på att man helt förtiger ligorna, som flyger in enbart för att begå brott, och nu plötsligt är det helt normalt för pressen att skriva om dem.

Folk vet om att det är ”många utlänningar” på kåkarna, och det blir det när man tar de internationella ligorna, men eftersom nån osynlig hand har förbjudit precis alla att ens tala om ligorna har folk trott att det är invandrare som sitter på kåken i överflöd.

Skärmavbild    klSen, eftersom det inte sällan saknas svenskar på kåkarna, får man det till att vi inte skulle vara kriminella.

Svenskar hamnar i allmänhet på behandlingshem eftersom de är missbrukare som slagit kompisen på käften, försökt råna banken eller som stulit  bilar.

Det är inte samma flyktfara, att de ska bege sig utomlands, i den gruppen så man kan ha dem på just behandlingshem. Du kan inte sätta en internationell ligamedlem på behandlingshem ens om han är missbrukare pga just flyktfaran. De måste sättas på kåken eller man sätter dem på kåken, rutinmässigt.

Jougoslaven som felparkerade dubbelt
Vi hade ett mål där 10-12 bilar låg sänkta i ”Ryssgraven” och bakom låg givetvis ett försäkringsbedrägeri. Det märkliga var att alla bilar utom en ägdes av en grekisk maffiagubbe, skriven i Tyskland.

Målet var komplicerat, då det var olika tyska försäkringsbolag han sökt blåsa, men brottet var begånget på svensk mark. Men en bil tillhörde en jougoslav, skriven i Sverige.

Det var således två gubbar åtalade, och som vi hade framför oss, och greker tycks vara osams med de flesta andra folkslag… greken var urförbannad för att han ens var åtalad tillsammans med en jougoslav.

– Vi känner inte varandra! Jag umgås inte med jougoslaver!!!
Greken fick en kraftigare påföljd och utvisning, och det irriterade honom säkert, men han hade sänkt fler bilar… Jougoslaven nekade, det var inte han som sänkt bilen, den hade visst stulits, tjuven hade bemödat sig om att sänka den… Tekniska roteln sa emot honom, hans fingeravtryck, ingen annans…

När vi gick hem sa jag till en domarkompis;
-Jougoslaven felparkerade, dubbelt, om han vetat att greken redan lagt ett par ton bilar där på botten hade han valt en annan vik. Halva tiden gick åt att reda ut att greken, jävlar i min själ, inte kände jougoslaven… Enda sanna upplysningen vi fick av greken!

Jag kom att tänka på greken när jag läste denna kommentar:

lbJag har läst vittnesmål från människor som fick panik p.g.a. Att de väckte energiflödet inom sig men de var inte förberedda på villkorslös tillvaro och det gjorde dessa individer på snutt galna. De visste inte vad de skulle ta sig till. Samma sak gäller energier från kosmos. De som håller på det förflutna och klamrar fast sig vid det kommer att förlora existensen i denna dimension och får göra ett omtag med ett nytt skal i ett annat liv.

Jag kan inte veta, men jag tror att den typen av människor kommer i princip att spricka nu. De kommer inte klara de nya frekvenserna. Jag ser greken framför mig… jepp, han kommer få panik. Hoppa ut från nått fönster, eller nått, skrikandes än i denna dag;
-JAG umgås inte med jougoslaver!

https://www.youtube.com/watch?v=W0dcUxhZL5k

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.