Integritet är kanske det viktigaste drag som man kan ha

theking

Det är en uppsättning vanor och moraliska värderingar som skapar de mest framgångsrika och starkaste människorna i världen. Vi hade en flykting som jag publicerade igår, och som sa att vi saknar integritet.

15 egenskaper som människor besitter som har det;  tillförlitliga, ansvarsfulla, pålitliga, äkta, problemlösare, o.s.v.

hemlangtanOm vi läser artikeln, den är googleöversatt under länken, kan vi dra slutsatsen att hon menar att vi inte är tillförlitliga utan oansvariga, opålitliga, falska – samt vägrar lösa problem – och jag för min del ämnar inte säga emot henne.

Men hon talar främst om staten Sverige och inte om Svensson som ett homogent kollektiv.

 

King of North – kungen i norr
Många kristna, inte minst i USA, anser att The King of North (Daniel 11:36-45) måste vara Putin, och andra röstar på Turkiets nuvarande president, och en tredje grupp anser att The King of North inte har dykt upp än.

Tiden är den bästa domaren
Debatten i USA är för oss helt okänd eftersom vår press aldrig skulle förmedla den som handlar om farhågorna att Putin är den person som i bibeln kallas för The King of North.

Jag gissar att våra ledare snappar upp farhågorna, men skippar bakgrunden, och sen kör man sitt eget barnsliga swinglishrace;
– Vi ska kriga mot Ryssland!

Sweden is preparing its people for war | New York Post

siggeSom alla vet är det ute, fult, omodernt, vansinne och lite till att läsa bibeln, som vi i vår kultur har lutat oss mot sen kristendomen uppfanns, och därför ska vi göra det nu. Läsa bibeln, alltså.

Jag publicerade för nån vecka sen en kristen svensk som hade fått en vision som gick ut på att Gud ska bestämma, rätt snart, om vi ens ska få vara ett eget land eller inte. Om inte blir vi en del av ett kommande nytt Ryssland.

Eftersom vår media skippar bakgrunden till att saken ens debatteras i USA blir det, när våra ledare har feltolkat färdigt, så att vi ska ut i krig mot RYSSLAND och PUTIN.

Inte att Gud kommer att använda RYSSLAND och PUTIN så den våra ledare sägs vilja kriga mot / som de anser ska anfalla oss är alltså Gud själv. Vi ska alltså ut i krig mot Gud trots att vi inte ens kan hålla ordning i en småstad hemmavid.

Många är rädda för att ”den sista striden” handlar om att världen ska gå under
mediaVar fjärde svensk är orolig för jordens undergång visade en undersökning från Yougov år 2015.

Det är i så fall en grov feltolkning, därför att det är den sista striden är mot ondskan, och efter det slaget väntar tusen år av manna och honung.

Det är ondskan som ska gå under och inte klotet
Den tanken stör inte mig det minsta. Enklaste sättet är att vanligt folk vägrar vara offer och ställer sig passivt i vägen för trupper, krigshetsare vilket raskt skulle leda till att inget land vågar starta ett krig ens eftersom de inte får med sig varken folket eller några soldater.

Men där är vi inte än. Just nu är vi där allt en grupp kallar för gott kallar motståndarna för ont, och vice versa och båda parter vrålar alltid att de har rätt.

Försvarsministern skulle förmodligen bli rätt häpen om hela folket sa:
– Lägg ner, vi tänker inte gå ut i krig mot Gud.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.