Inte en dag försent

Antingen ställer vi precis allt tillrätta, eller så lär vi tvingas längre fram. Jag själv räknar med att det kan vara maximalt 1% av västs befolkning som ens förstår det, eller som inser att rättvisa måste skipas, och busar häktas, oavsett titlar. Det stämmer inte att kriminell kan bara den ifrån samhällsklass 3-5 bli… som den förbannade sociologin påstår.

Vi lär klara oss rätt bra, det mesta på Medelhavmuseet är gåvor till oss och gamla kungen, som var med och hjälpte till vid utgrävningar. De brittiska museerna ska i princip tömmas helt. Det är också dags att lägga ner:
-Fattiga där, kan inget.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.