Inget för känsliga… Svenska och läsare talar ut + Söndagskul

God fortsättning!

Madeleine i video 1 är en udda svenska som presenterar sig som profet, och som säger att man har bestämt sig för att förinta Sverige. Ja, om solarminimumprognosen stämmer så blri det så, och det som sker nu är att man provocerar ut handlingskraftiga. På samma sätt provoceras patrioter att slåss för sitt land, som upphörde år 2002.

Madelein hittar dock andra skäl.


lb

Det svenska samhället är uppbyggt på en falsk kuliss där folk blivit ”rika” genom att ta banklån och leva på kredit och medelklassen är den som blivit mest blåsta av det falska ekonomiska system vi har.
Det är bara en liten del av oss svenskar som fattar hur illa det egentligen är, dvs vi som inte har lånat pengar och gått i fällan. En sak är säker och det är att den skuldsatta medelklassen kommer att mista allt de äger och har och många kommer att hamna på gatan med risk att bli ihjälslagna av psykisk sjuka eller påtända narkomaner. Sverige ligger så illa till att jag finner knappt några ord för det längre.

Som om inte allt detta vore nog var jag inne på ett av caféerna och skulle dricka kaffe med en bekant, då kom en rejält berusad alkoholist och störde oss vid bordet, jag drack snabbt upp kaffet och gick ut. Jag tänkte sedan att det finns inga gränser på hur sinnessjukt vårt västserländska samhälle är idag där alkoholister, drogmissbrukare och psykiskt sjuka blir bara fler och fler.


lbAllt har nu blivit så dyrt att man handlar endast den billigaste och sämsta mat som går att hitta, mat som i princip är näringslös som t.ex makaroner och ketchup, nudlar, soppor på påse och buljongstärningar och om man har råd kan man köpa kaffe, men bara om det skulle vara extrapriser på just kaffe.

Inflationen har skadat oss enormt och kommer att skada oss än värre kommande år, men som vanligt ljuger ju givetvis våra politiker och skyller de skyhöga priserna på någon annan, och nu är det Ryssland som får skulden när sanningen är att det är västs eget sinnessjuka ekonomiska system som orsakat detta. Det är inte en dag för tidigt att Ryssland invaderar Europa.


”Åklagaren” vansinnig, lämna landet och dra ut härifrån – men fly inte 

Söndagskul

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.