Ingen varubrist i Ryssland eller här + vinterbilder från TRNC

Det är som i TRNC, som är satt under blockad, finns hur mycket varor som helst. TRNC är officiellt satt i blockad därför att väst anser att halva ön är ockuperad av Turkiet.

Det finns ingen logik… då borde man ha blockad mot Turkiet, och inte mot 330 000 turkcyprioter som aldrig har gjort något mer än att de har fötts. OM de vore ockuperade, vilket de inte är, så är det i så fall aldrig frivilligt.

TRNC har en turkcypriotisk president, premiärminister, parlament, ministrar, egna lagar, egen armé, egna poliser och som turk måste du uppvisa hur många hotellnätter du har bokat, du får bara visum för lika många dagar.

Presidenten till höger med sin barndomsvän, och tillika min chaufför, till vänster. ”Alla” känner verkligen ”alla”.

Ryssland:

Julsaker inne i sta´n

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.