India Today tar i Gatesdrevet, och östekonomierna blomstrar

En läsare frågade mig om våra odds.

För första gången, som jag vet om, tar indisk media i Bill Gates vansinnet, och att han ska hatas är givet. Inget utanför staten… Sitt själv på en middag, och avlyssna folks ”åsikter”, snudd samtliga är idag hämtade ifrån CIA:s önskelista.

Gates är en privat företagare, med stort P, och den första stora hatvågen kom på 80-talet då han uppfann Windows. Men han är också författare, de brukar få yttra sig, men han omnämns aldrig som det.

Jag har på nära håll studerat hatet mot Kanalfläkts ägare, numera System air, och han är på många sätt Västmanlands Bill Gates.

En av de första händelser jag studsade över i TRNC var ett jätteparty där man firade att ett hotells ägare är duktig. Tvärtom, som vanligt…

Det är de som exporterar som drar in pengar till ett land, vi andra byter främst pengar med varandra. Ett samhälle har aldrig överlevt utan små privata näringsidkare, och hatar man ihjäl dem väntar en mycket djup fattigdom.

När Kamprad inte stod ut längre, hela IKEA var hotat av en rent kriminell upptaxering, så lämnade han landet. SKV ville plötsligt att han skulle skatta för ”good will”, finns inte ens i lagstiftningen. SKV förlorade också, men han fattade vart det barkade.

Företagshatet, som numera är helt absurt, startade i mitten av 70-talet, har således pågått i femtio år, och är nu inne på upploppet.

I fascismen ingår att alla små privata företagare ska väck, det sista sker här och nu via elräkningarna, och det har man jobbat aktivt på sen -90-talet.
-Ner med kapitalismen!

Vi har inte haft nån kapitalism alls utan en fascistisk ekonomi
Korrupta stater slår sig samman med multiinternationella branscher, och västbankerna sticker ut liksom oljebolagen.

foretags

Det man ev. vill ha kvar förstatligas lite längre fram, System Air kan mycket väl tillhöra den gruppen.

Video 3+4 +5 handlar om Kinas, Rysslands och Indiens ekonomier, och man ser ofta att de två förstnämnda benämns som ”kommuniststater”, men de tillåter privata företag, det gör aldrig en -ism, och jag menar aldrig.

Det krävs ett enastående historielöst samhälle för att införa kommunism-socialism-fascism-nazism, med tanke på att de aldrig har lyckats nånstans, och inte någon gång.

Längst ner har jag lagt en video där en psykiatriker talar ut om vad som gör oss människor lyckliga, och vi förstår genast varför väst har ett generationskrig, familjen ska slaktas,  och varför man lär ut detta eviga hat, hat, hat.

dumNu senast ska ryssar hatas, de enda som möjligen skulle kunna rädda väst. Men de kan inte rädda folks psyken, och som jag ser det ska det till mirakler innan den hjärntvättade västerlänningen kan repa sig hyggligt.

Det tar generationer att införa bildning igen, och det är den i huvudsak som fattas. Just nu är väl halva USA hysteriska över en vit ballong…

När ingen kollar nått nånsin, och inte kan läsa av knarkare
Mannen bakom Zelenskyj är oligarken Ihor Kolomojskyj, som äger Ukrainas största bank, PrivatBank. Han utsågs till guvernör 2014, men avsattes ett år senare av president Porosjenko, som även såg till att nationalisera PrivatBank. Då såg Kolomojskyj, som också äger mediebolag, till att komikern Zelenskyj fick huvudrollen i TV-serien Folkets Tjänare, där han spelade en högstadielärare som efter kritik av korruptionen i Ukraina väljs till landets president.

Senare blev Zelenskyj president i verkligheten i valet 2019, med 73 procent av rösterna. Zelenskyj (fem dagar yngre än premiärministern Volodomyr Hrojsman) satte direkt igång med reverseringen av nationaliseringen av PrivatBank, som åter tillföll Kolomojskyj.

Pandorapapperen i höstas visade att Zelenskyj och hans medarbetare fått 40 miljoner dollar via offshore-fonder som kopplats till Kolomojskyj. Och nu står hela EU-parlamentet upp och applåderar Zelenskyj, ett veritabelt moraliskt föredöme.
Kolomojskyj är en av finansiärerna av den nazistiska Azovbataljonen.

Putin sa nån gång att han var tacksam för att McDonalds packade ihop och stack, och det är begripligt då de solo torde orsaka bra många sjukdomsutbrott på sikt. Man blev av med många problem och problematiker då väst införde sina sanktioner.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.