Hur får man fram geografiska energischeman?

Skärmavbild    kl

lbHej Lena☺️
Hur gör jag för att göra en sådan energi utredning,har du ngt tips redan på sidan kanske. Ha en fin dag//Alexander

Skärmavbild    kl
Jag använder Astro Gold, och kan ta fram energin på den ort där jag föddes, eller har bott länge, och den jag tänker ta mig till, dvs kartor med förklarande text.

Jag gjorde det åt en läsare, som skulle emigrera, och hon kände igen massor ifrån sin födelseort. Den texten tar man fram för att se träffsäkerheten.

Det var lite skoj med den ort hon emigrerade till därför att innan hade hon sagt mig att ”det var som att komma hem” då hon var där första gången. Den text jag tog fram började i princip så; du kommer att känna att du kommer hem här.

Ser vi min energikarta till höger ser vi rätt tydligt att jag trivs i t.ex. Saudi, Indien, Afrika och skulle du gå igenom alla mina artiklar, 25 000 stycken om vi tar med gamla, så hittar du nog inga artiklar ifrån områden som är mig likgiltiga – enligt energikartan.

Du kan gå kurs online, finns flera, och lära dig det här på djupet och länken leder till en som kostar pengar, och då tar du reda på var i världen din själs energi trivs bäst. Nedan har du en gratiskurs om saken. I mitt fall är det Karpaz på Norra Cypern och Peru som sticker ut rejält, men också Stockholm är kanon för mig, och där är jag född.

Du pluggar de första två filmerna, och tar fram mycket gratis via astro.com och kombinerar med video 3 eller kontaktar proffs, se nedan.

Du kontaktar superproffset men lyssna på honom först

Du kontaktar Steve Judd, också superproffs men lyssna på honom först

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.