Ho’oponopono, skulle behöva bli en landsfluga

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klJag minns väl då kollegan Anna Wahlgrens dotter stormade ut och påstod saker som jag vet är direkt fel; därför att jag var där då.

Exempelvis darrade Felicia på rösten under TV-intervjun och sa;
-Vi fick inte gå på dagis!!!

Tidningarna nappade och gav sig ut och påstod att AW hade isolerat sina barn.

Och jag tänkte högt;
Skärmavbild  kl-Men snälla rara, ni gick på lekis. Dagis fanns knappt då, och ingen normal människa satte sina barn på dagis i Stockholm på 70-80-talet bl.a. för att socialtjänsten städslade aktiva narkomaner som skulle jobba där. De fick ofta en schäferhund och ett jobb på dagis för att de skulle ”lära sig ta ansvar”.

Men det största skälet till att Felicia drog igång jag-har-rätt-att-berätta-min-historia beror nog på  att hon själv var med i en TV-studio som 13-14-åring, tillsammans med sin mor, och om jag minns rätt var det en finsk sändning. I den stormade Anna mot sin far.

Nu förvånar sig ? Alex Schulman över att hans egen dotter trodde…
Hon är lärd av Alex att ens föräldrar vill en illa. Det är bara att läsa in allt han sagt och / eller skrivit om sin mamma Lisette Schulman och även om pappan Allan.

Det här är rätt unikt för väst och Sverige, och kommer nog att fortsätta tills vi kan energi brett. ”Som du ropar får du svar” är ett uttryck som fanns i svenskan en gång i tiden, och som är bortblåst nu.

Vi förstår inte heller vad reaktionen i sig skaparSkärmavbild  kl

De flesta skulle behöva sätta sig in i Ho’oponopono
Skärmavbild  klOm du tänker dig att dina tankar är mörka och riktas mot en du anser har skadat dig så befäster du den energin i dig själv. Vi är reflexer av den verklighet vi skapar själva.

Det som skadade dig på våren 1992 skadar dig än därför att hela situationen från 1992 spelas upp inne i dig, igen. Den som skadade dig är fri, och sysslar med något helt annat än att upprepa dåtiden. Du är inte fri, du är fånge i ältandets kolkällare.

Ho’oponopono är en metod ifrån Hawaii som vi skulle behöva importera nu när vi lagt av med ”Fader vår-bönen”, som innehåller; ”Och förlåt oss våra skulder,
liksom vi har förlåtit dem som står i skuld till oss.”

För att kunna bygga fascismen måste vi lämna dessa gamla texter, vilket redan är klart och färdigbyggt.

Felicia Feldt är ute och föreläser, har dragit in miljoner på sin bok, och temat är att vi har rätt att inte försonas.

Men hon kopplar nog inte det aktiva valet samman med det energi-faktum att hon förlorade vårdnaden om alla sina fyra barn, själv, vilket den förhatliga modern aldrig har gjort. Jag tar mig för pannan om dessa fyra barn börjar skriva böcker med titlar som; ”Jag tänker inte försonas!”

Skärmavbild  klHon gräver sin egen energigrav helt själv, djupare och djupare, och det hela fungerar som en bumerang. Hon kommer garanterat att åter och åter och åter uppleva precis samma saker, värre och värre, fram till den dag hon tar i förlåtelsen.

Tyvärr inspirerar hon andra att göra samma sak, och kvinnan till höger har en nioårig dotter som nu lär sig hur man hanterar mammor. Unga vuxna är för det mesta helt omedvetna om att barn gör aldrig som vi säger, de gör som vi gör.

Skärmavbild  klTill vänster har vi en annan kvinna, en ytterst medberoende kvinna, som HAR RÄTT…

Ett skäl till att folk har långt till förlåtelsen i vårt land beror nog på det stora antalet missbrukare för de letar alibin för att få nåt att kröka på. De måste underhålla sitt; harm, hat, hämnd!

The Hawaiian Secret of Forgiveness

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

6 Comments

 1. Hej!
  Tack fantastiska Lena för allt jag lär mig här hos dig.Man får liksom kvitto på mycket man funderat över och pusselbitar kommer på plats upplever jag.
  Hörde för första gången talas om Susanne Johansson när jag läste om henne på Lars Berns blogg och hörde en intervju med Ingemar Ljungqvist av Ulf Bittner som har podden Sverige granskas.Jag blev väldigt intresserad och nyfiken på Susannes behandlingsmetod med laserteknik som hon utvecklat och även tgit patent på och tydligen hjälpt oerhört många sjuka människor att bli friska/ mycket bättre.Nyligen dömdes Susanne Johansson till 2.5 års fängelse för bedrägeri i Sverige av först tingsrätten och sedan i Svea hovrätt.Målnummer; B 46118.En mycket hård och orättvis dom mot en kvinna som uppenbart vigt sitt liv åt att hjälpa sjuka människor med en laser metod hon själv vidareutvecklat under ca 30 år vilket inte ses med goda ögon från läkemedelsindustrin ,myndigheter och läkare som indoktrinerats i svensk skolmedicin som världsbäst. Hoppas du Lena har tid och möjlighet att sätta dig in i just det här fallet,du har ju stor erfarenhet av svenska domstolar och insatt i alternativ medicin/ behandlingar,vilket motarbetas gigantiskt här i Sverige vilket jag själv fått erfara gåg på gång via samtal med läkare från olika europeiska länder och egen erfarenhet i svensk sjukvård som jag anser på flera områden är stenålders,och motverkar patienters bästa och förhindrar många att tillfriskna med framgånsrika och oftast enkla behandlingar och mediciner som inte tillåts just och enbart? i Sverige,min erfarenhet är att man vill plåga patienter och låta dem dö helt i onödan många gånger,vilket är både skrämmande och otäckt.

 2. Förlåta gör man bara en gång och sen är man FRI!
  Motsatsen är att inte förlåta och den last detta skapar bär man på varje dag…

 3. Allan S. hade väl mängdrabatt på ”bolaget” tillsammans med kollegan med ”Hörnan” där han var producent.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.