Uppdaterad: Hemlig adress, och en svångrem runt privatlivet

sekretess

ivatArtikeln är uppdaterad med en film om självförsvar.

 

Idag flyttades mitt boende här i Sverige många, många mil, och det sägs att den nya adressen ska sekretessbeläggas. Jag själv kommer heller aldrig nämna i bloggen, i mejl eller på FB var i världen jag befinner mig. Nytt material ifrån nån ort kommer att publiceras långt senare dvs. då jag inte är där längre.

Hitta.se, och en karta över huset där man bor inklusive bild, ingår i konsten att lära oss av med privatliv.  Privatliv | Fri Tanke är skriven av Tännsjö som är Socialstyrelsen expert i etiska frågor, och han säger just det att privatliv ska vi inte ha något alls. (Ingår i Agenda 30.)

Bakom det faktum att jag lär försvinna ifrån alla register i sinom tid ligger det olaga hot som kom in strax innan jag skulle ha åkt till Sverige för några veckor sen. Det kan nämnas att myndighetspersoner begärt polisskydd, och fick det, som skulle beträda det nu lämnade hyreshuset. De gjorde samma bedömning som jag själv.

Man gör så i Sverige, enda landet i världen?, att man flyttar brottsoffer
Mobbare t.ex. får trona kvar i skolan och offren får byta skola. Det är som vanligt; tvärtom. I normala länder grips de, för övrigt.

Flera svenskar reagerade över att jag ställde in resan, och tyckte att jag skulle morska upp mig. Intressant! Aleksandr Soljenitsyn skrev en gång att västmänniskan kan inte uppfatta faror längre.

Man ser det även på Cypern, och jag tänker på turister som dör i heatstroke som de drar på sig då de är ute och ränner barhuvade mitt på dagen;  Two more rushed to hospital with heatstroke /  Two people die of heat stroke in Cyprus.

nSen finns det våldsbrottslingar som är klart värre än Nilsson, se film 1, även om jag inte tar några som helst risker avseende tidigare dömda, av polis välkända, våldsbrottslingar.

Jag vet vad knark och alkohol gör med folks hjärnor
Det vore mer än märkligt om inte författaren till den hatade och älskade boken ”Botten Upp!” inte kände till det, och efter många, många år som lekmannadomare i Stockholms Tingsrätt.

Tar man onödiga risker är man dum i huvudet, och det är inte jag, och det är väl därför jag även bär en solhatt om jag befinner mig t.ex. på Cypern?

Var tredje författare hotas | SVT Nyheter

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.