Hatmål 1 A är nog utrett, och rymdhissarna

Och den beundrade engelsmannen nedan ska med stor sannolikhet ha livstid. Vi får se om det sker under min levnad men det kan nog hinnas med.

Jag brukar säga att man behöver inte intervjua 1000 svenskar, om man vill veta vad de tänker, för det räcker med att lyssna på den ytterst arketypiske Lundell, och i AB:s anmälan av nya boken citerar de nationalpoeten:

”Kina borde splittras i 15-16 riken, det skulle vi alla må fint av”.

Det säger mig att Kinahat ska nu frodas, hets mot folkgrupp avseende kineser är nu legitimt, och Trump och Rose ska beundras, eftersom de skyddar vår rätt att få prata.

Tänka ska vi helst inte göra, inte sen 1967 ungefär, och absolut inte handla.

Skärmavbild klTill höger har vi fröet till rymdhissarna som planeras nu i Kina, och som ska användas då mänskligheten ska ta sig över på andra planeter, om planerna för att rädda klotet går åt skogen.

Kina vet inte riktigt än om de kan klara Fukushimaproblemet och det är inte solklart att vi kan klara solar minimum heller framåt år 2040.

Om Kina nu får fortsätta att utveckla och reda ut verkliga problem?

Jag tror att det kan bli helt nödvändigt att stänga av precis hela väst ifrån resten av världen för att tillräckligt många ska överleva så det ens är lönt att bygga rymdhissar. Det är också på gång att skära av västs Internet t.ex. Tuffa VISA-regler införs, inte minst här.

”Allt inom staten, inget utanför staten, inget mot staten” – så prata på inrikes
Skärmavbild klBygg upp mot krig mot de enda som har huvud på hela klotet, i vart fall de enda som är problemlösare och vi har två problem: Fukushimas läckage av radioaktivitet och solar minimumproblemet, och dör solen helt blir det till att åka hiss.

Väst ställer enbart till med problem, och stör.
-Västerlänningarna har tappat förståndet helt, som grannfrun säger.

 

Skärmavbild    kl

Ja, vad händer dem, det vet vi redan via historien.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.