Har kronprinsen varit i farten igen?

isis
Invandrare?

isis eDe saudier som är ISIS-män ute i världen har hemma dömts till döden, och kommer de åter självmant får de livstid.

Innan kronprinsen tog över var det rika saudier som stöttade ISIS, se sista videon avseende en ur kungahuset som åkte in på tio år, och en stor var Jamal Khashoggi, som kallas amerikansk journalist i väst, och ISIS-man och droghandlare här.

Det beror på två saker som jag ser det; a) Väst kommer aldrig kunna hantera dem och b) ISIS tär på alla isismuslimer snart sagt eftersom folk tror att de är ISIS.

I början var det nog ingen som trodde det men nu är läget sådant att min chaufför får t.ex. inte VISA till Indien enbart för att han är muslim. De som tjänar mest på att lösa problemet är de 40 muslimska länder, som har gått samman.

Trump skruvar väl på sig i video 1…
Det är  tydligen ingen som kan säga högt att vi vet vad som pågår, och de har vårt stöd. Kommer kanske ingen av dem säga, någonsin, men de kommer heller inte att vända på varje sten för att hitta säkerhetstjänstens folk som gissningsvis jobbar i princip över hela världen och inte minst i isisSverige. Bör de göra eftersom Sverige är ISIS-vänligt.

Givetvis får inte en kronprins i ett land fara omkring som en dåre och mörda folk utomlands men det är inte riktigt fallet eftersom han har 40 nationer bakom sig. Då är han inte en ”ensam galning”, och är det galet är det 40 galna länder, i så fall.

Jag personligen tror att de vet vad de gör, och jag har talat i bra många timmar med SÄPO-chefen här på ön, min chaufförs morbror, och hans uppfattning är att de är livsfarliga, totalt gränslösa för att de går på knarket Captagon.

Han anser att det är döda eller dödas som gäller, Skärmavbild    kloch han är ingen dumskalle, och har 40 år bakom sig som säk-chef. Jag kan för lite, kan inte döma, men jag litar på morbrors omdöme.

Stefan L. har varit ute, synnerligen upprörd, över att Irak delar ut dödsstraff till ISIS-folk så han känner kanske inte till att de gör lejonparten. Inte minst Egypten, de skjuter ner dem på gatan.

isis ptiVi kommer väl aldrig få veta om det är just dessa 40-länder som ligger bakom skjutning A, B eller C men du kommer aldrig få dessa stater att debattera ISIS i tio år eller kalla det för ett ”samhällsproblem”.

Vi i samhället har inte ett dugg med att göra, vi är inte orsaken, att det har utbildats en massa galna unga män som är knarkare, och som mördar och våldtar sig fram, kidnappar och säljer folk på marknader, huller om buller. Skälet till att man vill just döda dem beror på att de ska förhindras att göra barn – helt enligt det tänk som finns här, inte i väst alls. Killen som syns i video 1 är påtänd som ett höghus, för övrigt, vilket syns i ögonen.

 

Han åkte in på tio år

https://www.youtube.com/watch?v=MA05xX0H19o

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.