Glad ryss!

En rysk väninna vägrar alltid att tala om sitt land, begripligt, men blev synbart väldigt glad igår därför att en frågade mig på engelska hur länge jag har varit här.

-Inne på 14:e året, och på frågan varför svarade jag att i starten hade jag inget val; hälsoskäl.
-Men sen blev västs fascism allt tydligare, och som jag uppfattar den glider den nu in i nazismen. Känns ibland som om det är nazister överallt i väst. Det som förvånar mig mest nu är att så få ser igenom, även om det börjar komma, att Europa är under attack av Imperiet. (Se listan.)

Då fick jag en riktig, äkta, rysk björnkram!
Jag tror att hon blev väldigt glad för att åtminstone en vill förstå vad de håller på med. Vi talade inte om det, hon vägrar verkligen att tala om sitt land. Men kramar är också ett språk…

https://youtu.be/L-SiVXtDW64

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.