Uppdat: Genrep? Internet stängs nu


https://youtu.be/tj2Q-IKoXOs

Jag har lärt mig att Imperiet /EU alltid kör genrep först i nått land eller två, men om video 2:s uppgifter stämmer är man nu på gång att stänga ner Internet i hela väst.

Det är väntat att det stängs, liksom gränserna stängs, den dag man har utvisat utlänningar färdigt, ligister behåller man, och sen är det nog dags för Hellstorm.

Flera läsare har sagt mig att folk talar om att ”det fixar sig”, och vi såg en energiutredning som gick ut på att materialister fattar sist. De samlar möjligen på guld nu, som man inte kan äta, än mindre gå ut och sälja. Finns heller inga matbutiker för de är plundrade.

Jag har upplevt folk i panik en gång, på en flygplats i Spanien 1974, och det var riktigt läskigt.

Kunna spika igen alla fönster och dörrar, ha en flyktväg upp på sin egen vind, eller gömma ett rum bakom en bokhylla, och ha ett fungerande matförråd är nog vettigare, och man behöver kunna hålla ut i minst tre veckor. Tre minuter utan luft, tre dagar utan vatten, tre veckor utan mat, sen är det förkylt.

Efter dessa tre gallringsveckor kliver man ut i en fullblodsnazism, och då lär ”alla” fatta, men då är det för sent.

Nu har ryssarna i och för sig sagt att de ska mobilisera 2-3 miljoner soldater, och rädda världen undan nazismen, en gång till. Eller som Lavrov eller Putin sa; ”Det är nazister överallt!”

Det är bara att studera hur sjuka behandlas, så vet man att det är sant, eller USA:s ”president”, som har fel örsnibbar.

Resten av världen lär stänga sina gränser mot väst, på samma sätt som ryssarna redan har gjort det, och vi här lär få en ny regel, tror jag, inget visum alls om inte en turkcypriot går i god för dig. Det nya moderna utanför väst blir att vara hygglig och juste. Stora delar av den ofta arroganta samt berusade brittiska kollonin lär försvinna. Jag lär klara mig, lokalbor har till och med erbjudit sig att gifta sig med mig, då får man medborgarskap, i ett nafs.

Ett gott råd; prioritera din säkerhet, och skapa ett säkert krisboende, innan nätet läggs även i Sverige.

https://youtu.be/jP2CjTS6GdU

BREAKING – Over 100 MILLION Lose Internet WORLDWIDE – USA, France, Canada, Italy
Och som vanligt kör alt-media med WEF:s CEO som då skulle vara den store busen.

Listor

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.