Framtidens människa ligger runt 180 i IQ och är fredlig

breakout

Det forskas en hel del runt de som kallas för ”indigobarn” och man vet att de har helt andra gener än andra, och de tycks ha fötts där de behövs som mest t.ex. i Kina. De har runt 180 i IQ, och de har alltid enorma förmågor, och de är uttalat fredliga.

Rent energimässigt är jag själv det som kallas för ”master 11:a” – se film längst ner – varför jag känner igen en hel del av det vi förmodligen har att vänta. Det är inte alltid helkul. Vi missuppfattas konstant, och det kommer indigobarnen också att råka ut för länge, och tills världen är i fas med dem.

indifoJag ska ge ett exempel. Min far dog ”efter en lång tids sjukdom” år 1989, men jag visste att han var döende redan år 1987. Man ser mycket lätt i folks ögon att de är döende. De får en helt annan energi, och en dödsblick ingen annan har.

På samma sätt som det är lätt att se om en kvinna är gravid i första månaden, också hon får en helt annan energi och det syns även i ögonen.

Om man får klart för sig år 1987 att ens far är döende kommer den egna rektionen då.

Den inträffar inte år 1989 då det blir officiellt känt vilket innebär att 99 av 100 anhöriga, vänner och bekanta sätter igång och sörjer år 1989.

Men inte du…  I det läget kan folk få för sig, speciellt som man antar oftast och inte frågar i vår kultur, att du är okänslig eller förnekar sorgen, osv. Nån brevkontakt kallade min arbetskapacitet t.ex. för ”manisk”, dvs jag skulle vara ”manisk”, och alla som har träffat mig talar nog snarare om ett djupt lugn. Påståendet visar dessutom att skribenten är marinerad i sociologin som de flesta är just nu; allt är psykiskt…

Det här Indigogänget kommer att komma starkt, och jag själv ämnar inta attityden; jag är tyst och lyssnar. De lär vända upp och ner på världen, och lösa stora problem blixtsnabbt. De skurkar jag ofta skriver om i bloggen är helt chanslösa inför indigobarnen därför att de kommer att se igenom omedelbart.

Översättaren, som har översatt ”Utmattad” till engelska, sa mig; ”Känns som om vi kommer att avgifta hela världen!” Nej, men boken är nog ett av startskotten i väst, och ”alla” måste i princip avgiftas därför att jorden, luften, vattnet och maten innehåller t.ex. för mycket metaller och inte minst aluminium – den tysta mördaren.

De skurkar jag ofta skriver om i bloggen är också ett utdöende släkte rent energimässigt 
Alla födda på 1900-talet, med få undantag, är extremt egostyrda. De som är födda efter år 2000 är lagspelare, och det kan du se om du sätter dig ner på en skolgård i Indien eller i Sverige och studerar dem.

Vi går mot en mycket ljus framtid, men har en del stenbumlingar att ta hand om på vägen, och en viktig del i det arbetet är att ”alla” får upp ögonen för vad som pågår och varför.

Så här hanterar du radioaktivitet

 

https://www.youtube.com/watch?v=VoJYCJIp-LA

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.