Folk börjar reagera…

Som vi alla vet är FB överfullt med budskap av typen ”ta bort dig om du inte…” Man ska ha samma åsikter. Jag skulle i princip kunna skriva, och ha torrt på fötterna, att ”du menar att du är fascist”. De kallar sig ”vakna”, men bygger fascismen framför våra ögon, och oftast omedvetet, även om en och annan säkert är agent.

Skälet till att alla ska ha samma åsikt beror på att man senare dödar de som inte har det för att de är med dom, mot folket. Det är lite stöt-ut-genrep och polarisering, och det gäller att ha rätt. I verkligheten har ofta båda parter såväl rätt som fel därför att man ser på en sak från olika synvinklar.

Men, nu ska pöbeln tränas, och därför ser vi diverse kändisar attackera varandra i pressen pga åsikter oftast. Attackera är viktigt, utan attacker blir det ingen fullblodsfascism. Det ska bli riktigt intressant längre fram att få se vilka av dessa kändisar det blir som kliver ut som fascistledare. Den starke ledaren bör rekryteras ur dessa led, Ukrainas president är en f.d. superkänd komiker, vi vet att DT var såpaskådis.

Om vi utgår ifrån Sadhgurus syn på kärlek så kan vi konstatera att det är inte konstigt alls att folk skiljer sig i väst; de håller inte ens på med kärlek, många håller på med transaktioner, och just åsiktsförtryck. Vi har sett Damen i slogen förespråka att man ska lämna sin familj om de har fel åsikter. Jag har sett en mamma slänga ut en 18-åring för att denne hade röstat fel.

I would like to give you a key where you can turn your emotion sweet by yourself without anybody’s help. Are you interested?
-Love is what happens within you.
-Love is not subject to external forces
-Love means you are willing to nurture another life without forming opinions
-Love should be a relationship of nurture, not opiniated
-if truly it’s a loving relationship, there should be no opinions, there should be only nurture.

Spread the love
Om Lena Holfve 9781 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.