Flera läsare har sagt att ni blir lugna av texterna

Skärmavbild    kl

Jag undrar om inte denne unge man förklarar saken plus det ni har kallat för ”helikopterseende”??? Känn efter! Att det är en energifråga har vi redan konstaterat.
Han talar också om undervisandet, naturlig läkning, och förmågan att se framtiden, etc.

Har ni, och han, rätt borde jag kunna föra över det i bokform och läka / lugna ner stora mängder människor via ett enda manus.  Jag gör det redan brett via UMS undervisningsmaterial – databas, på många sätt. Botten Upp och Fyy 17! hade den effekten också om jag får tro läsarbrev. Jag får sova på det. I den tid vi lever i nu skulle det behöva maxas.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.