Fenetyllin, även kallat captagon är jihadisternas drog

drugs

Det finns många olika slags narkotika, och de skapar helt olika reaktioner i människan. De som går på heroin blir ofta slöa, trötta, kan falla ihop som en hösäck och jag kan inte påminna mig att jag har dömt någon heroinist för något våldsbrott.

Folk som går på amfetamin blir hispiga, stirriga och kan hålla sig vakna länge samt kan mycket väl bli våldsamma vid så kallade snedtändningar. De döms då och då för våldsbrott. Mellan tummen och pekfingret är 10% av dem farliga för andra, och 100% av dem är livsfarliga för sig själva.

Captagon gör människan orädd, känslolös och våldsam och det är den drog jihadister använder vilket då leder till att de kan utföra bestialiska brott. Man blir extremt våldsam av den drogen och man känner sig osårbar.

isiskopsVad jag kan se tiger svensk press om att det handlar om narkomaner förutom en artikel i Metro: Här är pillret som skapar syriska supersoldater som inte behöver sova …

Några få bloggare har nämnt det varför det inte är märkligt att Svensson inte känner till det. Man vill väl inte att Svensson ska det eftersom ”alla” ska tro att jihadisterna är muslimer.

De anses vara legosoldater som mot betalning dödar den du ber dem att döda, och det är samma män som gjorde uppror först i Irak och sen i Syrien och här på Cypern – uppgiften tycks komma ifrån England – anser man att de är på väg till USA och Europa. ISIS terror attacks in Europe: List of jihadis planning attacks found in …

Tiden är den bästa domaren
Många anser att pengarna kommer ifrån Saudi, som uppenbarligen vet att de är farliga eftersom man bygger en mur för att hålla dem ute ur sitt eget land. Hillary Clinton email leaks: ’Saudi Arabia and Qatar fund ISIS’. En av prinsarna har också åkt dit för smuggling av knarket;  Saudi prince on trial for Captagon smuggling.

Washington Post anser sig ha belägg för att ISIS är tränade i USA
The terrorists fighting us now? We just finished training them. – The …  Även om pengarna gått via Saudi anses främst USA:s elit ligga bakom (inte det amerikanska folket)  America Created Al-Qaeda and the ISIS Terror Group – Global Research

De grips i alla normala länder om de drar igång men inte i Europa, och det är nått t.ex. Cyperns befolkning förstår allt mindre av. Man fattar inte hur de får stå på där uppe;  ISIS hacks Swedish radio and plays recruitment song | Daily Mail Online.


Jag får frågor varför Sverige hjälper, finansierar dem samt inte skyddar sin befolkning
European welfare benefits help fund ISIS fighters
Sweden offers ISIS fighters with free driving licences and housing …
How Sweden became an exporter of jihad – BBC News – BBC.com

Man tar dem också på allvar i svensk press, och för ut alla deras påtända vrickade budskap; nu ska ingen få dansa, fult att lära sig matematik, fult att säga God Jul, bla, bla, bla.

Här är en artikel om julen här på ön i detta muslimska samhälle år 2017. Jag befann mig i Boden där det var 10% tingel tangel och ljus om man jämför med hur det är här på ön.

Sverige är absolut enda landet i världen som tar jihadisternas ”åsikter” på allvar. Många av åsikterna finns uteslutande i deras påtända skallar t.ex. att man inte skulle få fira jul. Det är nonsens eller ”pundarsnack” som det brukar heta i vissa kretsar.

pork
The Pork shop på Norra Cypern

När ni tröttnar på pundarnas krav får ni väl komma hit och fira jul och käka skinka i lugn och ro.

Julskinkan är dessutom 70% billigare här än i Sverige, och min fläskhandlare brukar ha kanonkvalité. Julgranar finns, dyra som attan, men jag använder en cypress och de kostar inte många lira.

Artikeln fortsätter under filmen:

Den här typen av narkomaner är bevisligen farliga
Där jag befinner mig har man förhöjd beredskap sen år 2015, för att ingen av dem ska kunna ta sig in, och när jag reser från Cypern till nIndien och mellanlandar i Qatar eller Bahrain har de alla förhöjd beredskap vid flyget och det märks.

När jag landar i Indien har de extremt mycket säkerhetskontroller för att ta sig in och jag har frågat varför?
– ISIS
India and the Fight Against Islamic State | The Diplomat

Huge shipment of ’Jihadi euphoria drug’ Captagon used by ISIS thugs …

What is Captagon? Isis drug dubbed ’chemical courage’ intended to …

ISIS-linked stimulant Captagon more dangerous than previously …

A Pill for ISIS Supersoldiers? Not So Fast – Live Science

Islamic State making millions trafficking Captagon pills through Syria …

 

https://www.youtube.com/watch?v=PPWbgcoraM4

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.