Fakta; Sverige har inga flyktingar alls

Invandring Diagram

Sverige hjälpte USA att bomba Bagdad | Expressen
Afghanistan: Ingen berättar att vi dödar folk- AB
Tillbaka från militärt uppdrag i Somalia – P4 Göteborg
Varför deltar Sverige i kriget i Mali?- AB

Libyen Sverige skickar plan imagesCADORPINi får ursäkta men vad jag kan se har Sverige 0 flyktingar. Sverige har tagit krigsbyten, jag har hört talas om att folk bl.a. tvingats köra buss mot sin vilja, en trafiklärare sa mig det. Men huvudsyftet är att föda barn på svensk mark.

Det existerar inga flyktingar alls, nada, och därmed inga flyktingproblem, det existerar många krigsbyten, som man nu försöker få att stanna, och som på sikt lär misslyckas pga klimatet, mörkret och kylan, tror jag.

De drar hem när det går, som grekerna, tusen och åter tusentals kom till Södertälje på 70-talet, inte ens ett dussin kvar.

Skälet, förutom att många tjänar pengar, beskrivs väl i sista videon.

 

Flyktingar ska hem, de ska inte jobba, inte lära sig språket, inte inegreras

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9709 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.