Ett utropstecken till, och vi gifter oss för fort och av fel skäl

linda
Linda och Tomas, arranged marriage för nu 30 år sen, gifte om sig med stort party då de firade 30 år tillsammans.

Skärmavbild    kl

”Hovrätten instämmer i tingsrättens bedömning att den misstänkte, på den utredning som åklagaren har presenterat, varken kan anses vara på sannolika skäl eller skäligen misstänkt för det brott åklagaren har angett”, skriver Svea hovrätt i beslutet.

Det krävs en del för att ens anhålla oss i 72 timmar, och ”ser” en åklagare att det här kommer aldrig hålla för en häktning ska denne INTE släpa upp dig till en domare utan släppa dig själv.

Gripa oss i sex timmar får de göra, hur som helst, också bara för att ta reda på vad du heter och bor. En polis på stán får gripa dig, i sex timmar.

Jag själv trodde på en häktning, eftersom jag trodde att de åtminstone hade skäl att anhålla, och texten ovan från Svea Hovrätt betyder att de har absolut ingenting, nada, nada, nada. Stämmer toppjuristen staten kan hon nog få skadestånd för anhållandet.

Hovrätten svarade på överklagandet med vändande e-mail, extremt fort, och det säger mig att de är irriterade. Jag börjar också bli irriterad…

Vi gifter oss för fort
Skärmavbild    klI framtiden kommer vi i väst med stor sannolikhet att räkna på energier, innan vi gör det.

Indier gör ofta det, och de har världens lägsta skilsmässostatistisk och jag ser dagligen minst 3-400 par i 70- 80-årsåldern, som det strålar om, när jag går på stan nere i Indien. De går där hand i hand, och verkligen strålar.

De gör en gigantisk personlighetutredning, kan man kalla den, och den kan ta flera år, och om den slutar med ett äktenskap kallas de för ARRANGERADE ÄKTENSKAP.linda

Vi missförstår det, och sexualiserar det också, och tror att kvinnorna tvingas. Så är det inte. Ett bättre ord vore UTREDD PARTNER-ÄKTENSKAP.

Vårt sätt att hitta en partner kallas för LOVE MARRIAGE, du blir kär i någon, och så gifter ni er.

Jag har talat rätt mycket med folk i Indien om det här, och Linda till vänster, säger väldigt tydligt att ”Love marriage är helvetet på jorden för kvinnorna, och sen för barnen.”

Vad menar hon med det?
Jo, om en kvinna har sex med en man blir hon med automatik i princip alltid kär i den mannen i 8-17 månader därför att ett hormon utsöndras. Hormonet oxytocin bildas i  nervceller i hypotalamus i hjärnan. Ligg med en idiot så är du snart sambo / gift med en idiot.

Det hormonet dalar längre fram, och det var alltså framkallat via sexualiteten, och då står
folk där, känner inte varandra, tycker inte samma saker om viktiga grundfrågor, förälskelsen är väck.. och så blir det bråk, ibland i åratal, och barnen växer inte upp i nån harmoni alls.

Alltså måste en tilltänkt partner först utredas, och det man är ute efter är att energierna ska funka, de ska ha samma grundvärderingar etc. Får man ihop det, får de gifta sig, och sen ha sex, och inom ett par dagar är de störtkära i varandra – vilket jag sett med egna ögon. Hormonet oxytocin har bildats i  nervcellerna i hypotalamus i hjärnan… Bom! Så slår förälskelsen ner men 18 månader senare trivs de ändå för de har samma grundvärderingar, energierna stämmer etc.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Läkemedels bolag behöver ha kunder. Par som lever i från energi vinkel oharmoniskt förhållande skapar obalans och därmed sjukdomar.

    Det som återstår då är att mäta ”kvalité” på äktenskap med förflutet tid. – vår tids största bedrägeri.

  2. Skadeståndet för häktningen kan vara ett presentkort på systembolaget så får staten tillbaka en stor del av det. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.