Ett tips om vacciner

68.7% of the world population has received at least one dose of a COVID-19 vaccine.
13.09 billion doses have been administered globally, and 2.98 million are now administered each day.
25.1% of people in low-income countries have received at least one dose. Källa


68,7% är alltså vaccinerade av klotets 7,9 miljarder

Videon ovan visar att fler vaccinerade än ovaccinerade har avlidit pga Covid, vilket förvånar mig noll.

Virus muterar snabbt, och de vaccinerade har, som vi har hört flera läsare berätta, ingen smittskyddsrutin. De har väl trott att de är säkra?

Det faktum att virus muterar fort var också orsaken till att jag själv inte vaccinerade mig utan valde högt smittskydd och att döda viruset istället. Jag gjorde som många andra i Asien, sprutade med 30% alkohol och resten vatten.

Videon längst ner visar statistiken avseende dödlighet för i princip hela världen, alla länder, och som väntat ligger de som saknar alkoholproblem lågt, och mycket högt ligger de forna öststaterna.

Dels dricker de mycket sprit där, men jag har träffat en hel del människor från den delen av världen, och de är ”kommunistförstörda”, så långt att den mänskliga initativförmågan, nyfikenheten med mera är släckt.

Folk i gamla Sovjetunionen kunde väl inte göra så mycket mer än att köa hela dagarna, och de jag tänker på tar garanterat inte reda på nånting alls.

Jag har fått ett tips där vi kan se detta fenomen
Jag uppmanar tipsaren att räkna själv, och får ett urtypiskt ”rumänskt” svar: Överlåter till experterna.


När jag klickade på tipset kom jag till:
FDA: Vaccinet dödade två människor för varje räddat liv.
”Vi blev felaktigt vilseledda av (Pfizer) om vaccinets säkerhet… Hjärtattacker är 71 gånger högre än andra vacciner…”
Nyligen på ett virtuellt möte av FDA. Lyssna från 4.20h.

(Videon startar vid 4.20)

De är upprörda över hjärtattackerna, och kopplar dem direkt till vaccinerna,
gissningsvis för att de inte har en susning om solarminimum-maximum.

Nedan är min ”slask”

’Men det är fakta som jag har grävt fram inför denna artikel, men som inte är direkt använt i den, det handler mer om att jag själv vill ha nån form av överblick.

Vi har sett förr att USA ligger högt men Sverige högre än dem.

In 2021, death rate for WORLD was 8.8 per 1,000 people. Death rate of WORLD fell gradually from 12.5 per 1,000 people in 1972 to 8.8 per 1,000 people in 2021. The description is composed by our digital data assistant.


With rare exceptions, life expectancy has been on the rise in the US: it was 47 years in 1900, 68 years in 1950, and by 2019 it had risen to nearly 79 years. But it fell to 77 in 2020 and dropped further, to just over 76, in 2021. That’s the largest decrease over a two-year span since the 1920s.


In terms of the number of humans killed every year, mosquitos by far hold the record, being responsible for between 725,000 and 1,000,000 deaths annually.

Worldmeter

https://youtu.be/hM6ZMNT3PM8

https://youtu.be/bcZoXhe_n9A

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.