Epstein är i livet, och befinner sig under militär bevakning

Skärmavbild    kl

Vi minns vad energifolket sa om det här, innan han ”dog”?

nJag börjar undra om den amerikanska pedofilfrossan är lika ihopdiktad som den svenska?
Varför? Bygga sexualiseringen och sänka mannen? Jag har inte tid att gräva upp samtliga förundersökningar i USA… skulle ta veckor.  Om inte…

Vi får se om han sjunger ut nu och fäller många?

EPSTEIN is alive, as I stated, in my emails, shortly after the announced LIE that he was “suicided/murdered”. He is safely in American MILITARYcustody and “singing like a Canary”. His next stop-probably Israel:

The Epstein report begins at the 7:40 mark. lb
Läs mer

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=PDl9eVN4VBQ

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Jag är inte speciellt förvånad. Misstänkte det från början faktiskt. Folk i den positionen borde skaffa sig en livförsäkring i form av en dead man’s hand. Ingenting sådant har ju släppts efter att hyan ”dog” heller. Dom har bara satt upp tempel någon annanstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.