Energiroade; en kanonbeskrivning av skiftet!

Steve Judd bjuder på en kanongenomgång av skiftet, och som vi alla vet befinner vi oss mitt i ett paradigmskifte, samt ett imperieskifte samtidigt, och han säger att världen har aldrig fölrändrats så mycket som är på G. nu. Jag köper det, rakt av, och man känner inte igen världen efteråt efter ett paradigmskifte. Nu har vi även ett imperieskifte.

Enligt Steve är vi igenom år 2025, kan nog stämma bra det, och jag tänker på skiftet jag upplevde på 60-talet. Det nuvarande startade absolut 2012, och det skulle då bli totalt 13 år, kan stämma bra.

Svensson har nog inte klart för sig att vi befinner oss i ett Imperieskifte?

Listan

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.