En viktig fråga ställs i natt

Atelje Lugnet, Boden

Den besvaras av en hjärna två i natt, och vi får se hur Kina gör, men imperieskifte blir det, och det är helt normalt.

De har sitt karmatänkande, vice presidenten har nyligen sagt att de är bundna vid fredliga lösningar, och de använder alltid IQ och tänker på minst åtta generationer.

Å andra sidan måste de vinna om inte vi alla ska få grillad bög och vatten till middag i framtiden.

De är också direkt hotade, eftersom nassar anser att den vita rasen är den enda som ska få leva, men bara de starkaste exemplaren av oss. Så de unga i Taiwan som åkt dit är nog blåsta

Skicka bomber kostar bara pengar, materia förstörs, och tiotusentals kinesiska ”poliser” som intar Vita huset är smartare och billigare, speciellt räknat i karmapoäng. Asiater är inte så mycket för drama.

Jag frågade Kidsen hur de ser på oss västerlänningar.
-Mycket speciella, dödar sig själva med en massa giftig mat, sprit, knark och tobak, sa Anna som vägrar att ens dricka butikens mjölk. Hon har hittat en bonde som kommer med åtta liter rå mjölk, en gång i veckan.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.