En UMS:are har studerat i sex år

Du, det går väldigt snabbt nu. Det som du pratat om länge. Att skapa en fascism här. Ojojoj! Nu har man jobbat på att försvaga männen här vilket är det mest effektiva sättet att ta över.

De nyttiga idioterna har nu fullskaligt gängkrig i Sthlm och 200 poliser från övriga landet har kommenderats till Sthlm för att stötta polisen där. Bara i januari har det varit 25 våldsdåd med skjutningar osv.

Så sånt du pratat om länge håller på att hända nu. Kaoset är ett faktum. Folk är rädda och ropar på mer polis, mer militär, männen har försvagats/femininiserats och är inget att räkan med. Pk-maffain ordnar sagostunder för små barn med transvestiter och alla välvilliga idioter säger att det är så fint så fint. Fy fan cirkusen är total här!!!


Svensson är alltså i fatt mig nu in i halva schemat ungefär, 40%?  Kvinnan ovan är inte min läsare här, men en av mina samhällsspioner, och jag har säkert lärt ut en del till pilotgruppen 2016-2020.
Inte minst varför folk är så elaka mot sjuka, och varför jag inte bör bo i Sverige alls, eller skriva offentligt, innan Babylon har fallit.

Räkna med massarbetslöshet:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.